Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 851 tot 855
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Grafiek: Oliestaten halen GOUD weg uit Zwitserland

De olieproducerende landen in het Midden-Oosten hebben de laatste maanden veel meer GOUD uit Zwitserland gehaald dan normaal, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. Vertrouwen de olieproducerende landen de dollar niet meer en willen ze daarom wat meer GOUD in bezit hebben? Of worden landen met grote dollarreserves nerveus nu ze zien dat Iran olie in euro’s begint te verhandelen?

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Zilver toont zich opnieuw manisch: +4% !

Het best presterende edelmetaal dit jaar gaat ook vandaag weer volledig los. Er is haast geen indicator dat voorspelt dat zilver de weg naar beneden zou kunnen gaan opzoeken.

Vanmorgen al tikte het witte edelmetaal tegen de $17,60 dollar om vervolgens iets af te koelen, maar zojuist heeft zilver besloten voor GOUD te gaan.

De prijs schommelt nu opnieuw rond dit punt en heeft bijna op $17,70 dollar gestaan.

Het zet er opnieuw rooskleurig uit voor het ondergewaardeerde witte goedje dat nog steeds wat goed te maken heeft met de GOUDprijs dat een buitengewoon sterk eerste kwartaal heeft neergezet. Het is nu duidelijk de beurt aan zilver!

Ook GOUD mogen we niet uit het oog verliezen dat ook dit kwartaal zal laten zien een gedegen belegging te zijn. Vandaag betaal je al weer ruim $20 meer voor 1 troy ounce GOUD.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Rusland blijft GOUD kopen: 500.000 troy ounce in maart

Rusland heeft in maart een half miljoen troy ounce GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de centrale bank. De totale waarde van de GOUDvoorraad steeg naar de afgelopen maand naar $58,14 miljard, wat betekent dat de centrale bank nog steeds 15% van haar totale reserves in edelmetaal aanhoudt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Italiaanse shockkunstenaar plaats massief GOUDen toilet in New Yorks museum

De Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan, een van de best betaalde ter wereld en in 2011 gestopt omdat hij de kunstwereld zat was, is terug.

Het Guggenheimmuseum in Manhattan gaat in mei zijn nieuwste werk plaatsen: een massief, 18-karaats GOUDen toilet naar een oorspronkelijk ontwerp van wc-fabrikant Kohler.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Deze 2 grafieken geven de zilverprijs nog meer vleugels

Terwijl de meeste ogen onder de belegger gericht zijn op olie of GOUD, is het zilver dat het mooie weer maakt. De zilverprijs staat na de forse opwaartse beweging van gisteren meer dan 20% in het groen dit jaar… en het vuurwerk is nog niet voorbij.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$