Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8110 artikelen gevonden. Artikel 851 tot 855
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 15 april 2016

Deutsche Bank erkent manipulatie GOUD- en zilverprijs

Deutsche Bank heeft een schikking getroffen voor het manipuleren van de zilverprijs, zo schrijft Reuters. Ook geeft de bank toe dat de GOUDprijs jarenlang door een klein groepje banken gemanipuleerd werd, waaronder Deutsche Bank. Daarmee krijgen zilverbeleggers eindelijk hun gelijk, nadat ze jaren door de Amerikaanse toezichthouder aan het lijntje gehouden werden. Ook opvallend is dat Deutsche Bank de aanklagers gaat helpen, door meer informatie te delen over andere banken.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Koersdoel GOUD omhoog bij RBC

De Canadse investeringsbank RBC heeft deze week het koersdoel GOUD verhoogd naar....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Deze GOUDmijnaandelen kunnen in de nieuwe cyclus 1.000% stijgen

GOUD en zilver zitten duidelijk in een nieuwe opwaartse trend, maar echt knallen doen de GOUD- en zilvermijnaandelen. Veel beleggers blijven de kat uit de boom kijken, dat maakt deze nieuwe stierenmarkt juist zo interessant. Wanneer de massa terug verliefd wordt op GOUDmijnaandelen, kunnen de beleggers van vandaag hun winsten tot mogelijk 1.000% innen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Kopen India en China echt zoveel GOUD?

Vaak wordt er gezegd dat China en India echt de koplopers zijn wat betreft het inkopen van GOUD. De statistieken die op het internet voorhanden zijn maken inderdaad duidelijk dat de Chinezen en Indiërs gek zijn op het gele edelmetaal. Daarnaast is het nog maar de vraag of de cijfers over de Chinese import van GOUD wel betrouwbaar zijn. De kans is namelijk groot dat de Chinezen in werkelijkheid nog meer GOUD importeren.

Een grafiek afkomstig van ValueWalk laat echter ook de andere kant van het verhaal zien. Op basis van de groei van de economie in beide landen kunnen we namelijk zien dat de Chinezen en Indiërs steeds minder GOUD beginnen in te kopen. Vooral de daling in India, als percentage van het bruto binnenlands product, is opmerkelijk te noemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 april 2016

HSBC: “Koop GOUD

De gedachten over de kansen binnen de GOUDsector lijken de afgelopen maanden wel 180 graden gedraaid te zijn. Terwijl de meeste zakenbanken vorig jaar nog van mening waren dat de GOUDsector vermeden moest worden, zien we op dit moment dat juist zakenbanken koopposities beginnen aan te raden.

Deze complete draai heeft vooral te maken met de overtuigende opwaartse beweging die de GOUDprijs in gang heeft gezet. De afgelopen weken hebben we te maken gehad met de nodige consolidatie, maar de kans is groot dat we ook in de nabije toekomst verder in waarde zullen gaan stijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$