Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 861 tot 865
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Deze grafiek werkt als een rode lap op een GOUDen stier!

De GOUDprijs lijkt zich, na enkele weken van consolidatie, op te maken voor de volgende rit omhoog. Ook GOUDmijnaandelen geven amper een krimp. Dit was ooit wel anders, zullen vaste lezers van Slim Beleggen nog herinneren.

Hoe anders is deze GOUDmarkt.

Wij kregen na onze opmerkelijk mailing van dit weekend ook enkele vragen, waar precies de verandering voor GOUD vandaan komt?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Apple recycleert voor €35 miljoen GOUD uit iPhones

Apple heeft zo’n $200 miljard cash geld op zijn balans staan, maar toch blijft het bedrijf op zoek naar manieren om geld te verdienen. Uit het jaarlijkse milieurapport blijkt dat de technologiereus vorig jaar ongeveer een ton GOUD recycleerde uit zijn iPhones, iPads en Macs. Dat is een slordige $40 miljoen of €35 miljoen waard.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Rusland en China willen handelsplatform voor GOUD

De centrale banken van Rusland en China willen gezamenlijk een handelsplatform creëren om de GOUDhandel tussen beide landen te optimaliseren. Zowel China als Rusland spelen een belangrijke rol in de wereldwijde GOUDmarkt, niet alleen omdat de centrale banken van deze landen verreweg het meeste GOUD kopen, maar ook omdat beide landen enorme GOUDmijnsector hebben.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Alles wijst op een nieuwe prijsexplosie bij GOUD en zilver

Er zijn 3 duidelijke signalen die aangeven dat we een nieuwe forse opwaartse beweging mogen verwachten bij de edelmetalen GOUD en zilver. Na enkele weken van consolidatie lijkt een nieuwe periode van stijgende koersen aangebroken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Beleid Federal Reserve zorgt voor hogere GOUDprijs

Marktkenners beweren dat de Federal Reserve langer dan normaal vasthoudt aan het huidige monetaire beleid. Hoewel bekend is dat de Amerikaanse centrale bank veel tijd nodig heeft om van koers te veranderen, zorgt het getreuzel voor wat onrust bij beleggers en investeerders, alleszins een goede zaak voor de GOUDprijs.

Met de meest recente renteverhoging achter de rug, lijkt het er op dat de Federal Reserve het roer heeft omgegooid, maar niets is minder waar want de rente blijft immers aan de extreem lage kant. De voornaamste reden voor het getreuzel van Fed-president Janet Yellen is de zorg omtrent de lage inflatie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$