Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 866 tot 870
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 23 maart 2016

Onderwaardering zilver: GOUDen kans voor de zilverprijs?

Door de forse stijging van de GOUDprijs in de afgelopen weken rijst de vraag of dit het moment is om zilver te kopen? De prijs van zilver is namelijk flink achtergebleven bij de GOUDprijs.

De GOUDprijs is dit jaar al met zo’n 17 procent gestegen en de prijs van zilver met bijna 11 procent. Dit zorgt ervoor dat de zogenoemde GOUD-zilverratio momenteel op 79 staat.

De ratio wordt berekend door de prijs van GOUD te delen door de prijs van zilver, op basis van gelijke hoeveelheden. De huidige GOUD-zilverratio ligt ruim twee keer boven het gemiddelde over de afgelopen honderd jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 maart 2016

JP Morgan en UBS in koor: Verkoop aandelen! ( let op kooptip! )

Amerikaanse aandelen staan op het punt om de sterkste rebound binnen een kwartaal neer te zetten sinds 1933. Als je dacht dat de daling begin dit jaar spectaculair was, is de herstelbeweging nog imposanter. Analisten van JP Morgan én UBS geloven niet dat deze rally nog langer houdbaar is.

Marko Kolanovic van JP Morgan maakt naam op Wall Street. Hij voorspelde al verschillende bodems en toppen correct sinds de 2e jaarhelft van 2015. Hij voorspelde niet alleen correct op de aandelenmarkt, maar zag ook de bodem van de olie- en GOUDprijs op tijd.

Nu raadt Marko Kolanovic aan om aandelen te verkopen en GOUD te kopen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 maart 2016

GOUD kopen vandaag is niet als aandelen kopen in 2009 maar als in 1941

Sinds de piek in 2011 daalde de GOUDprijs 46%, de zilverprijs 70% en GOUD/zilvermijnaandelen werden volledig gedecimeerd. Dit kwam echter niet als een verrassing voor de aanhangers van de ElliotWave techniek. Voor hen stond deze correctie in de sterren geschreven. Maar die sterren zeggen ook dat GOUD en zilver aan het begin staan van een nieuwe stijging die decennia kan duren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 maart 2016

JP Morgan verkiest GOUD boven aandelen

Zowel aandelen als GOUD hebben er sinds begin dit jaar een mooie herstelbeweging op zitten. Toch moeten we onze focus verleggen richting GOUD, alleszins volgens JP Morgan. Een expert van de zakenbank is van mening dat het nu verstandiger is om GOUD te kopen in plaats van aandelen.

Het advies van één van de meest gewaardeerde experts op Wall Street wordt in de financiële wereld op zijn minst serieus genomen. Marko Kolanovic, Global Head of Quantitative & Derivates Research bij JP Morgan, raadt beleggers aan om aandelen in te wisselen voor GOUD.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 22 maart 2016

GOUDreserves Rusland stijgen verder

Rusland heeft afgelopen maand de GOUDreserves weer verder zien toenemen. De Russische Centrale Bank kocht.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$