Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8028 artikelen gevonden. Artikel 871 tot 875
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 maart 2016

GOUD nu officieel in een stierenmarkt

Gisteren piekte de GOUDprijs eventjes op $1.269,30. Dit is een stijging van $219,70 ten opzichte van het dieptepunt in december. Dit komt overeen met een stijging van 20,90% waarmee de GOUDprijs in een officiële nieuwe stierenmarkt terecht kwam. Op het moment van schrijven noteert de GOUDprijs boven $1.270.

Het handelsvolume in GOUD op de Comex lag met 21 miljoen ounces 50% hoger dan het dagelijkse gemiddelde. Er is duidelijk terug appetijt voor het gele edelmetaal. Dit blijkt ook uit de vraag naar GOUD-ETF’s. De kluizen van de GOUD-ETF’s zaten niet meer zo vol sinds januari 2014.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 4 maart 2016

Juweliers India in staking vanwege belasting op GOUD

Juweliers in heel India zijn drie dagen in staking gegaan vanwege een nieuwe belasting op GOUDen sieraden. De maatregel werd eerder deze week door de overheid aangekondigd om de vraag naar GOUD af te remmen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 4 maart 2016

GOUDprijs naar hoogste niveau in bijna drie jaar

De GOUDprijs is vandaag gestegen naar het hoogste niveau in bijna drie jaar tijd. Op het moment van schrijven wordt er €1.163 betaalt voor een troy ounce, dat is 31,1 gram puur GOUD. Sinds het begin van dit jaar is de GOUDprijs al met 19% gestegen, de sterkste rally van GOUD sinds begin vorig jaar.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 4 maart 2016

Canada verkoopt GOUDreserve

Canada heeft in februari het laatste deel van haar GOUDvoorraad verkocht. In februari werd het laatste deel van 21.851 troy ounce aan GOUDen munten in de verkoop gedaan. Daarmee is Canada de enige van alle G20 landen zonder een GOUDreserve.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 4 maart 2016

Canadees GOUD is allemaal verkocht!

Nog geen maand geleden schreven we dat Canada de helft van zijn GOUD verkocht had. Vandaag vernemen we dat de centrale bank al het GOUD heeft verpatst. Een historische vergissing!

Hoewel centrale banken over het algemeen geen intelligente beslissingen nemen, is het deze keer niet de schuld van de Canadese centrale bank.

In Canada is namelijk de minister van financiën verantwoordelijk voor het beheer van de nationale GOUDvoorraad.

En politici, dat weten we, die zijn zo waar nog dommer dan centrale bankiers!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$