Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 871 tot 875
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 april 2016

Zo versla je de GOUDmarkt

De stemming op de beurs is weer opperbest, na opnieuw een weekwinst van 2%. Steeds meer waarnemers kijken weer omhoog voor aandelen, nu her en der indices flirten met hun technische weerstanden. Voeg dit gegeven samen met een heropleving van de exportcijfers in China, en je hebt een goede mix voor hernieuwd optimisme.

Maar wij zijn voorlopig nog niet overtuigd. Dit hebben we al eens eerder gezien. We kunnen ons de aanloop van de beurscrash in 2008 nog levendig herinneren.

We zaten in die periode dagelijks gekluisterd aan ons beursscherm. Terwijl de markten in de eerste helft van 2008 iedere belegger op sleeptouw probeerde te nemen, volgde in het najaar voor de meeste beleggers het genadeschot.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 april 2016

Dit is het sterkste koopsignaal voor zilver in bijna 10 jaar

Tot voor kort was GOUD het best presterende actief op de financiƫle markten. De GOUDprijs heeft het beste kwartaal achter de rug in 30 jaar. Maar GOUD werd recent onttroont, nu is zilver de Koning van de beurs. En dit lijkt nog maar het begin te zijn.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 17 april 2016

Ook kazachstan heeft volledige focus op GOUD

Het op GOUD gefocuste Kazachstan is voor ons wellicht een vrij onbekend land, maar wie beter kijkt naar de cijfers van het land ziet dat er eigenlijk geen betere economie is in Centraal-Azië op dit moment dan die van Kazachstan.

[...]

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 16 april 2016

Zilverprijs stijgt GOUD voorbij

De zilverprijs is in het eerste kwartaal achter gebleven ten opzichte van de GOUDprijs. In de afgelopen 11 handelsdagen steeg....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 16 april 2016

Is er nog tijd om GOUDmijnaandelen te kopen?

Na maanden, of beter gezegd jaren, in het zand te bijten, klaart de hemel voor beleggers in GOUDmijnaandelen eindelijk op. Voor de beleggers die al 5 jaar of meer beleggen in GOUDmijnaandelen is het een ware calvarietocht geweest. De vraag is dan ook, is het nu (nog) interessant om deze aandelen te kopen?

De meeste beleggers die een sector op enkele maanden tijd zien stijgen met 60% tot zelfs 100% zullen afdruipen met het gedacht dat ze de trein gemist hebben. Maar GOUDmijnaandelen stonden begin dit jaar zo goedkoop genoteerd, dat een verdubbeling amper iets doet aan de onderwaardering.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$