Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 876 tot 880
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 april 2016

Deutsche Bank bekent: zilver werd gemanipuleerd

Enkele futurehandelaren hadden het in 2014 helemaal gehad met de aanhoudende manipulaties van de GOUD- en zilvermarkt en daagden enkele bullionbanks voor de rechter.

Veel verwacht je er dan niet meer van, totdat plots het bericht opduikt dat Deutsche Bank een schikking heeft getroffen in deze zaak.

Dat wordt hier interessant!

En maak alvast de popcorn maar gereed want Deutsche Bank heeft als onderdeel van de schikking beloofd om actief mee te werken aan het blootstellen van de rest.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 15 april 2016

Deutsche Bank erkent manipulatie GOUD- en zilverprijs

Deutsche Bank heeft een schikking getroffen voor het manipuleren van de zilverprijs, zo schrijft Reuters. Ook geeft de bank toe dat de GOUDprijs jarenlang door een klein groepje banken gemanipuleerd werd, waaronder Deutsche Bank. Daarmee krijgen zilverbeleggers eindelijk hun gelijk, nadat ze jaren door de Amerikaanse toezichthouder aan het lijntje gehouden werden. Ook opvallend is dat Deutsche Bank de aanklagers gaat helpen, door meer informatie te delen over andere banken.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Koersdoel GOUD omhoog bij RBC

De Canadse investeringsbank RBC heeft deze week het koersdoel GOUD verhoogd naar....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Deze GOUDmijnaandelen kunnen in de nieuwe cyclus 1.000% stijgen

GOUD en zilver zitten duidelijk in een nieuwe opwaartse trend, maar echt knallen doen de GOUD- en zilvermijnaandelen. Veel beleggers blijven de kat uit de boom kijken, dat maakt deze nieuwe stierenmarkt juist zo interessant. Wanneer de massa terug verliefd wordt op GOUDmijnaandelen, kunnen de beleggers van vandaag hun winsten tot mogelijk 1.000% innen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Kopen India en China echt zoveel GOUD?

Vaak wordt er gezegd dat China en India echt de koplopers zijn wat betreft het inkopen van GOUD. De statistieken die op het internet voorhanden zijn maken inderdaad duidelijk dat de Chinezen en Indiërs gek zijn op het gele edelmetaal. Daarnaast is het nog maar de vraag of de cijfers over de Chinese import van GOUD wel betrouwbaar zijn. De kans is namelijk groot dat de Chinezen in werkelijkheid nog meer GOUD importeren.

Een grafiek afkomstig van ValueWalk laat echter ook de andere kant van het verhaal zien. Op basis van de groei van de economie in beide landen kunnen we namelijk zien dat de Chinezen en Indiërs steeds minder GOUD beginnen in te kopen. Vooral de daling in India, als percentage van het bruto binnenlands product, is opmerkelijk te noemen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$