EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 881 tot 885
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Rogoff: Opkomende markten moeten GOUD kopen

Centrale banken van opkomende markten moeten meer GOUD kopen, dat schrijft econoom Kenneth Rogoff in een nieuw opiniestuk voor Project-Syndicate. Hij is ervan overtuigd dat het internationale financiële systeem beter zal functioneren als deze landen meer edelmetaal aan hun reserves toevoegen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Jim Rickards: “GOUD gaat flink hoger door dollardaling”

GOUD gaat volgens auteur Jim Rickards verder klimmen aangezien er een geheim akkoord is om de Amerikaanse dollar te laten zakken. De daling is volgens hem al ingezet.

GOUD gaat volgens auteur Jim Rickards verder klimmen aangezien er een geheim akkoord is om de Amerikaanse dollar te laten zakken. De daling is volgens hem al ingezet.

De GOUDprijs is al enkele dagen de grens van $1300 aan het testen en vindt veel steun in de afbrokkelende dollar. Voor Jim Rickards, auteur van het boek “The New Case for Gold”, staat het edel metaal aan de vooravond van een verdere stevige klim. Hij plakte in een gesprek met zakenzender CNBC evenwel geen koersdoel op de prijs van het edel metaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Dollar lager, euro en GOUD omhoog

GOUD lijkt een krachtige comeback te maken na 3 jaar aan lagere prijzen. De GOUDprijs tikte vandaag wederom boven de $1.300 per ounce. Ook de euro weet flink te stijgen ten opzichte van de dollar en noteerde vandaag al boven de 1,16. De Amerikaanse dollar lijkt de grote verliezer.

Maar niet alleen de US dollar doet het slecht, vooral ook de Australische dollar – beter bekend als de Aussie. Haar centrale bank kondigde vandaag aan dat zij haar belangrijkste rentetarief 0,25 procentpunt naar beneden bijstelt naar 1,75 procent. Voor het land het laagste rentetarief ooit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Video: Lars Schall in gesprek met Ronan Manly

Lars Schall van Matterhorn Asset Management sprak met GOUDmarktanalist Ronan Manly over de laatste ontwikkelingen op de GOUDmarkt. Manly werkte de afgelopen maanden aan een uitgebreide encyclopedie van de wereldwijde GOUDmarkt en vertelt daarover in een bijna half uur durend gesprek.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

669 Canadese mijnbouwers dreigen hun beursnotering te verliezen!

GOUDaandelen zijn een fantastische opportuniteit voor beleggers. Volgens verschillende bronnen zijn ze in decennia zo goedkoop niet meer geweest. Toch is het oppassen geblazen. Op de beurs van Canada zijn zelfs 669 ‘zombiemijnen’ gesignaleerd!

De Canadese beurs staat bekend voor haar mijnbedrijven. Van grote mijnbouwgiganten tot kleine mijnbouwoperaties, van GOUD- tot ijzerertsmijnen: de beurs van Toronto was het voorbije decennium hun favoriete plek om kapitaal op te halen.

Maar dat kapitaal wordt niet altijd even goed besteedt, zeker nu grondstofprijzen al jaren in het slop zitten.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs