Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 886 tot 890
Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Italiaanse shockkunstenaar plaats massief GOUDen toilet in New Yorks museum

De Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan, een van de best betaalde ter wereld en in 2011 gestopt omdat hij de kunstwereld zat was, is terug.

Het Guggenheimmuseum in Manhattan gaat in mei zijn nieuwste werk plaatsen: een massief, 18-karaats GOUDen toilet naar een oorspronkelijk ontwerp van wc-fabrikant Kohler.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Deze 2 grafieken geven de zilverprijs nog meer vleugels

Terwijl de meeste ogen onder de belegger gericht zijn op olie of GOUD, is het zilver dat het mooie weer maakt. De zilverprijs staat na de forse opwaartse beweging van gisteren meer dan 20% in het groen dit jaar… en het vuurwerk is nog niet voorbij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Handelsplatform Rusland en China in de maak

De centrale banken van de twee grootmachten Rusland en China kopen wereldwijd het meeste GOUD op en denken er aan om een onderling handelsplatform op te richten zodat beide landen gemakkelijker met elkaar kunnen handelen op de GOUDmarkt. Dit zou moeten resulteren in meer transacties tussen beide markten.

Het idee werd bekend gemaakt door Sergey Shvetsov, vice-president van de Russische centrale bank. Tijdens zijn toespraak benadrukte hij het belang van een vereenvoudigde manier om GOUD te verhandelen tussen Moskou en Shanghai.

Het is niet toevallig dat China en Rusland op zoek zijn naar een handelsplatform, beide landen zijn namelijk grote spelers in de GOUDsector. De GOUDwinning in China (450 ton) en Rusland (295 ton) zijn samen goed voor een kwart van de globale GOUDmijnsector.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Vraag naar GOUD op het hoogste niveau sinds 2012

Een aantal maanden geleden had haast iedereen u uitgelachen als u op een verjaardagsfeestje had verteld dat u GOUD in uw portefeuille had zitten. Een belegging in GOUD is de afgelopen jaren door de meeste mensen verafschuwd en deze pessimistische stemming heeft uiteraard alles te maken met de duikeling van de GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Heeft de GOUD/zilver ratio zijn top bereikt?

Voor beleggers in edelmetaal kan het antwoord op bovenstaande vraag wel eens heel belangrijk zijn. Om in te schatten wat dit juist kan betekenen, gaan we eens kijken naar het verleden op momenten als deze…

Maar dat doen we niet zonder nog even duidelijk te vermelden dat dit artikel verscheen in de nieuwsbrief van GOUD999. De volgende analyse is volgens ons wel een logisch verhaal, maar het is enkel een informatieve tekst en zeker geen beleggingsadvies! (wij hebben evenmin de beschikking over een “glazen bol”.)Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$