Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 891 tot 895
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Beleid Federal Reserve zorgt voor hogere GOUDprijs

Marktkenners beweren dat de Federal Reserve langer dan normaal vasthoudt aan het huidige monetaire beleid. Hoewel bekend is dat de Amerikaanse centrale bank veel tijd nodig heeft om van koers te veranderen, zorgt het getreuzel voor wat onrust bij beleggers en investeerders, alleszins een goede zaak voor de GOUDprijs.

Met de meest recente renteverhoging achter de rug, lijkt het er op dat de Federal Reserve het roer heeft omgegooid, maar niets is minder waar want de rente blijft immers aan de extreem lage kant. De voornaamste reden voor het getreuzel van Fed-president Janet Yellen is de zorg omtrent de lage inflatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Zilver krijgt momentum

De GOUD/zilver-ratio bereikte zonet het laagste niveau van 2016 … hetgeen betekent dat zilver nog sneller stijgt dan GOUD!

Je kan niet zeggen dat ik je niet meerdere malen gewezen heb op de lage zilverprijzen.

Dit jaar alleen al, heb ik het maar liefst 20 keer over zilver gehad!

En nog ben ik ervan overtuigd dat de overgrote meerderheid van mijn lezers NIETS met die info heeft gedaan.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

China lanceert GOUDprijs fixing in yuan

China heeft sinds vandaag een eigen GOUDprijs fixing in Chinese yuan. Daarmee is de grootste afzetmarkt van fysiek GOUD ter wereld niet meer afhankelijk van Londen, waar de GOUDprijs alleen in euro's, dollars en ponden wordt vastgesteld. Nu China een eigen referentieprijs voor GOUD heeft kan ze misschien ook meer invloed uitoefenen op de wereldwijde GOUDmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Apple verdient miljoenen in GOUD en grondstoffen

Vooruit, het staat tot niets in vergelijking met wat zij verdient door gunstige belastingklimaten op te zoeken maar Apple verdient ook miljoenen aan GOUD en grondstoffen.

Uit een rapport in 2015 door het Citizens for Tax Justice and the Public Interest Research Group Education Fund bleek dat Apple de grootste gebruiker is van belastingparadijzen onder de Fortune 500 bedrijven door $181.1 miljard offshore te stallen.

Daarmee wist Apple alleen in de VS zo’n $59.2 miljard dollar aan belasting te ontwijken. Voor dat bedrag zou zij wel heel veel oude en kapotte iPhones moeten recyclen om aan eenzelfde winst te kunnen komen. Toch geeft ook recycling Apple een aardige inkomstenbron.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

GOUD in schijnwerpers bij Hedgefondsen

GOUD heeft een sterk eerste kwartaal achter de rug. Het zogenaamde slimme geld verwacht een verdere stijging....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$