Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 906 tot 910
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 april 2016

Hedge funds blijven inzetten op GOUD

Ook al presteerde GOUD de afgelopen maand nauwelijks, hedge funds zijn behoorlijk zeker over een verdere stijging van de best presterende grondstof van het afgelopen kwartaal. Zij zijn zelfs het meest bullish sinds januari 2015 aldus data van de Commodity Futures Trading Commission.

Het edelmetaal kende zijn grootste driemaandelijkse stijging in dertig jaar wegens turbulente financiƫle markten en een afnemende wereldwijde economische groei. Maar de vraag naar GOUD als toevluchtsoord neemt klaarblijkelijk niet af.

Prijzen stegen het eerste kwartaal van 2016 met 17 procent, de grootste stijging sinds 1986. Dit terwijl het edelmetaal de drie jaren daarvoor enkel wist te dalen.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 3 april 2016

Deze miljardair heeft 5 GOUDen tips voor de winnaars van de Amerikaanse superloterij

De recordjackpot van 1,56 miljard dollar in de Amerikaanse loterij Powerball zal onder drie winnaars worden verdeeld. Winnende loten zijn verkocht in de staten Californië, Tennessee en Florida. De kans op winst was klein: 1 op 292 miljoen, maar omdat er verschillende loten met dezelfde cijfercombinatie zijn verkocht, zijn er nu dus drie winnaars.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 2 april 2016

GOUDmijnen staan 70% hoger in Q1

GOUDmijnen zijn 70% gemiddeld gestegen in Q1. De grootste stijger is......

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

Bij negatieve rente twee keer zoveel GOUD in de portfolio

Beleggers en vermogensbeheerders zouden in een wereld van negatieve rente twee keer zoveel GOUD in hun beleggingsportefeuille moeten aanhouden als normaal, zo schrijft de World Gold Council in een nieuwe publicatie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

GOUDprijs heeft beste kwartaal achter de rug in 30 jaar

Op een gegeven moment stond de GOUDprijs gisteren op $1.234,56. Uiteindelijk sloot de GOUDprijs enkele centen lager af waarmee het in het eerste kwartaal meer dan $150 of 15% steeg. Dit is de sterkste kwartaalprestatie sinds 1986.

De GOUDprijs opende 2016 aan $1.065 en piekte even boven $1.280 om daarna terug te vallen. Heel even stond de GOUDprijs meer dan 20% hoger waardoor het officieel in een stierenmarkt vertoefde. Maar van zero to hero in 1 kwartaal is niet evident, zeker niet als je weet dat maart traditioneel de zwakste maand van het jaar is voor de GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$