EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 911 tot 915 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 27 mei 2016

ABN Amro verwacht GOUDprijs van $1.450 in 2017

De GOUDprijs is in mei een paar procent gezakt, maar volgens Georgette Boele van de ABN Amro is dat slechts een tijdelijke correctie in een nieuwe bull market. De prijs van het edelmetaal staat de laatste weken onder druk door speculatie over een mogelijke renteverhoging in de Verenigde Staten, maar volgens analiste Boele is dat geen reden om haar verwachting voor de GOUDprijs bij te stellen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

Papieren GOUD blaast fysiek GOUD weg

Visual Capitalist, dat graag financiƫle en economische gegevens visueel voorstelt, geeft in enkele illustraties weer hoe de papieren GOUDmarkt in Londen is scheefgegroeid.

Visual Capitalist, dat graag financiƫle en economische gegevens visueel voorstelt, geeft in enkele illustraties weer hoe de papieren GOUDmarkt in Londen is scheefgegroeid.

Elke dag wordt er 5500 ton GOUD ($212 miljard) verhandeld in London, waarmee het de grootste markt is voor GOUD ter wereld. In 2015 was London goed voor 88% van de GOUDhandel. In Fort Knox in de VS ligt er in vergelijking 4176 ton GOUD opgeslagen terwijl de Amerikaanse GOUDreserves 8133.5 ton bedragen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

Rusland koopt 15,6 ton GOUD en investeert in GOUDmijnsector

Rusland heeft in april 15,6 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Russische centrale bank. Daarnaast wil het land de komende jaren veel meer investeren in de GOUDmijnsector. Het land heeft sinds 2006 meer dan 1.000 ton GOUD gekocht.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

GOUDprijs weer onder druk door Federal Reserve

De GOUDprijs is deze week gezakt naar het laagste niveau in vier weken tijd, omdat beleggers zich opnieuw zorgen beginnen te maken over een renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank. Verschillende bronnen binnen de centrale bank verklaarden de afgelopen dagen dat een renteverhoging dit jaar nog steeds tot de mogelijkheden behoort.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 24 mei 2016

Correctie GOUDprijs mooi instapmoment volgens Saxo Bank

De daling in de GOUDprijs is een mooi instapmoment voor beleggers volgans Saxo Bank. Met name het niveau van $1228 is volgens de bank een.......

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs