Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 916 tot 920
Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 3 april 2016

Deze miljardair heeft 5 GOUDen tips voor de winnaars van de Amerikaanse superloterij

De recordjackpot van 1,56 miljard dollar in de Amerikaanse loterij Powerball zal onder drie winnaars worden verdeeld. Winnende loten zijn verkocht in de staten Californië, Tennessee en Florida. De kans op winst was klein: 1 op 292 miljoen, maar omdat er verschillende loten met dezelfde cijfercombinatie zijn verkocht, zijn er nu dus drie winnaars.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 2 april 2016

GOUDmijnen staan 70% hoger in Q1

GOUDmijnen zijn 70% gemiddeld gestegen in Q1. De grootste stijger is......

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

Bij negatieve rente twee keer zoveel GOUD in de portfolio

Beleggers en vermogensbeheerders zouden in een wereld van negatieve rente twee keer zoveel GOUD in hun beleggingsportefeuille moeten aanhouden als normaal, zo schrijft de World Gold Council in een nieuwe publicatie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

GOUDprijs heeft beste kwartaal achter de rug in 30 jaar

Op een gegeven moment stond de GOUDprijs gisteren op $1.234,56. Uiteindelijk sloot de GOUDprijs enkele centen lager af waarmee het in het eerste kwartaal meer dan $150 of 15% steeg. Dit is de sterkste kwartaalprestatie sinds 1986.

De GOUDprijs opende 2016 aan $1.065 en piekte even boven $1.280 om daarna terug te vallen. Heel even stond de GOUDprijs meer dan 20% hoger waardoor het officieel in een stierenmarkt vertoefde. Maar van zero to hero in 1 kwartaal is niet evident, zeker niet als je weet dat maart traditioneel de zwakste maand van het jaar is voor de GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

Ligt het geheim van GOUD verborgen in Belgiƫ?

Terwijl de markten in rustig vaarwater zitten, en de beurs verder nieuwsluw is, is dat allemaal maar schijn. Tenminste, als u de wereld door onze ogen bekijkt. Wij zagen in de voorbije dagen enkele opmerkelijke berichten voorbijkomen, waar de traditionele media amper oog voor hadden. Maar ja, daarom zijn we ook beursanalisten, en geen gewone verslaggevers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$