EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 921 tot 925 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 23 juni 2016

Pensioenfondsen kijken steeds meer naar GOUD

Achter de schermen is de GOUDmarkt aan een impressionante transformatie bezig. De GOUDprijs had een fantastisch eerste kwartaal achter de rug met de sterkste stijging in 30 jaar. In het 2e kwartaal hapert de machine en werd het gele edelmetaal al 2 keer terug naar start gestuurd nadat het $1.300 aanraakte.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 juni 2016

Miljoenenboete voor Belgische GOUDsmelter Umicore

De Belgische materialengroep en GOUDsmelter Umicore heeft van de Franse concurrentiewaakhond een boete van 69 miljoen euro gekregen voor misbruik van zijn dominante positie. Umicore kondigde aan in beroep te gaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Terug bij de EU? Sommige Groenlanders denken het ondenkbare

In Groenland gaan stemmen op het lidmaatschap van de Europese Unie aan te vragen, drie decennia nadat het land zich uit de Europese Gemeenschap terugtrok. Dat heeft het persbureau Reuters gemeld.

In Groenland gaan stemmen op het lidmaatschap van de Europese Unie aan te vragen, drie decennia nadat het land zich uit de Europese Gemeenschap terugtrok. Dat heeft het persbureau Reuters gemeld.

Met de hulp van de Europese Unie zou Groenland zijn economie, nog steeds door visvangst gedomineerd, immers gemakkelijker kunnen diversifiëren. Onder meer Michael Rosing, volksvertegenwoordiger van de democratische partij in Groenland, zegt dat minstens de optie van het lidmaatschap zou moeten worden bestudeerd.

Groenland, een autonoom onderdeel van Denemarken, genoot de voorbije jaren verregaande interesse van buitenlandse investeerders, die onder meer hoopten toegang te krijgen tot belangrijke voorraden GOUDen, zeldzame metalen, ijzererts en olie. Onder meer China hoopte een belangrijke partner van Groenland te kunnen worden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Is GOUD momenteel betere keuze dan GOUDmijnaandelen?

De GOUDprijs zal een verslechtering van de economische en politieke onzekerheid sneller weerspiegelen dan de koersen van GOUDmijnbedrijven en daarom gaat de voorkeur uit naar het edelmetaal in plaats van naar het aandeel. Dat schrijven analisten James Butterfill en Aneeka Gupta van ETF Securities in een nieuw rapport getiteld 'Gold to outshine gold miners’.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 20 juni 2016

Komt er een tektonische aardverschuiving op de GOUDmarkt?

In een nieuwe video neemt Mike Maloney ons mee naar de enorme verandering die op til is in de GOUDmarkt. Een sterk argument dat de huidige GOUDrally nog maar het begin is van een nieuwe GOUDmanie is de terugkeer van het grote geld. Maar er is meer.

Hedge fund managers en miljardairs die enkele jaren geleden de GOUDmarkt nog meden als de pest, keren allemaal terug. Ze zien het GOUD terug blinken als in de goede oude tijd. Een van de voornaamste reden hiervoor is de orkaan van negatieve rentevoeten op obligaties die over de planeet raast.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs