Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 926 tot 930
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 maart 2016

JP Morgan verkiest GOUD boven aandelen

Zowel aandelen als GOUD hebben er sinds begin dit jaar een mooie herstelbeweging op zitten. Toch moeten we onze focus verleggen richting GOUD, alleszins volgens JP Morgan. Een expert van de zakenbank is van mening dat het nu verstandiger is om GOUD te kopen in plaats van aandelen.

Het advies van één van de meest gewaardeerde experts op Wall Street wordt in de financiële wereld op zijn minst serieus genomen. Marko Kolanovic, Global Head of Quantitative & Derivates Research bij JP Morgan, raadt beleggers aan om aandelen in te wisselen voor GOUD.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 22 maart 2016

GOUDreserves Rusland stijgen verder

Rusland heeft afgelopen maand de GOUDreserves weer verder zien toenemen. De Russische Centrale Bank kocht.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 maart 2016

Aanslagen in Brussel: aandelen zakken weg – GOUD stijgt

De chaos in België is compleet na verschillende aanslagen op de luchthaven van Zaventem en de metrostations in Brussel. De aandelenmarkten zakken weg na deze nieuwe terreuraanslag, vooral aandelen uit de toeristische sector hebben het moeilijk. GOUD stijgt als veilige haven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 maart 2016

GOUDmijnaandelen blijven goedkoop ondanks stijging van bijna 100%

De GOUDprijs heeft tot nu tot de 3e beste start van het jaar genomen sinds de jaren ’70. GOUDmijnaandelen stegen in het eerste kwartaal nog veel harder, gemiddeld bijna 100%. Toch blijven de GOUDmijnaandelen naar historische maatstaven nog steeds goedkoop.

GOUDmijnaandelen hebben de wind in de zeilen. De kosten gingen de laatste jaren naar beneden. De goedkope olieprijs versterkt dit terwijl vele valuta verzwakten tegenover de Amerikaanse dollar en de GOUDprijs stijgt. De perfecte cocktail voor fors hogere marges. En het feestje lijkt nog niet ten einde.

Hoewel de sterke rally GOUDmijnaandelen duur maakt op basis van toekomstige winstverwachtingen, noteren ze gemiddeld nog steeds 19% goedkoper dan op hetzelfde moment vorig jaar op basis van hun GOUDreserves.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016

4 redenen waarom President Donald Trump goed is voor GOUD

Donald Trump heeft nu al meer dan 50% van de Republikeinen achter zich staan. De kans dat hij dé Presidentskandidaat wordt, groeit met de dag. Het beleid dat Trump neigt te gaan voeren, lijkt in eerste opzicht goed voor GOUD. Ook de onzekerheid die heerst rond een President als Trump speelt in het voordeel van het gele edelmetaal.

Zerohedge vond 4 signalen dat Donald Trump als President van de Verenigde Staten een positief effect zal hebben op de GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$