Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 941 tot 945
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Deze GOUDgrafiek moet je absoluut gezien hebben

Wie de grafieken erbij neemt, kan er niet meer omheen: op korte termijn forceerde de GOUDmarkt enkele openingen. Zowel GOUD als GOUDmijnaandelen handelen al jaren niet meer zo hoog boven het 200-daags gemiddelde.

En dit tekent zich af op de langetermijngrafieken. We pakken graag uit met grafische analyses van eigen makelij, maar zo nu en dan laten we ook een collega aan het woord. Onderstaande grafiek komt van Chris Kimble, hoofdanalist bij Kimble Charting Solution.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

Perth Mint +151% in verkoop Zilver

De Perth Mint heeft in januari 151% meer zilver verkocht dan vorig jaar. De verkoop van GOUD ging echter....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

Was dit de bodem voor GOUD? Mike Maloney geeft het antwoord

De sterke opmars van de GOUDprijs is voor de ene de bodem en voor de andere een opstoot in het neerwaartse trendkanaal. Mike Maloney is een van ’s werelds beste experts op het gebied van monetaire ontwikkelingen, hij geeft het antwoord op deze prangende vraag.

Mike Maloney maakt graag gebruik van Fibonacci-cijfers, meer dan technische analyse. Een typisch Fibonacci-niveau is de terugval tot 50% van de opwaartse beweging. De GOUDprijs steeg van $250 tot $1.920, een opwaartse beweging van $1.670. 50% hiervan is $835.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

Top-CEO uit de zilverindustrie: Zilverprijs naar $100

Keith Neumeyer is oprichter en CEO van First Majestic Silver, een van de grootste zilvermijnen ter wereld. Volgens hem wordt de zilverprijs gedrukt op de papieren futuresmarkt want in realiteit is er veel minder zilver dan de prijs doet vermoeden. Hij verwacht in de toekomst nog een zilverprijs boven $100 per ounce.

Dit is wat Keith Neumeyer had te zeggen in een interview met Mike Gleason van MoneyMetals.com.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

China voegde in januari 16 ton GOUD aan reserves toe

China blijft GOUD kopen, want uit de laatste cijfers van de Chinese centrale bank blijkt dat er in januari omgerekend 16 ton GOUD aan de reserves werd toegevoegd. Daarmee komt de totale GOUDvoorraad van de tweede grootste economie ter wereld uit op 1.778 ton.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$