Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 941 tot 945
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 31 maart 2016

Beste kwartaal voor GOUD in 25 jaar

GOUD heeft sinds 1990 niet meer zo’n sterk kwartaal gekend als het eerste kwartaal van dit jaar. De GOUDprijs in dollars steeg met 16% als gevolg van onrust op de wereldwijde aandelenmarkt en toenemende twijfels over de effectiviteit van centrale banken. GOUD profiteert van haar status van veilige haven, nu de zorgen over de groei van de wereldeconomie weer toenemen. Het was ook het eerste kwartaal sinds juni 2014 waarin de GOUDprijs een stijging liet zien.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 31 maart 2016

Saudi rijdt met vier GOUDen auto’s door Londen

De Saoedische prins en miljardiar Turki Bin Abdullah werd onlangs in Londen gespot met een aantal van zijn GOUDen auto’s. Een Bentley, Lamborghini, een Rolls Royce en een Mercedes G63 AMG met zes wielen behoren tot zijn wagenpark, samen goed voor meer dan een miljoen euro.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 30 maart 2016

China grootste in GOUD in 2015

China was in 2015 weer de grootste speler in de GOUDmarkt. Niet alleen zijn de Chinezen....

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 30 maart 2016

Spoedig zal GOUD opnieuw bewijzen 'geld' te zijn

[...] Ook nu wordt in dat zelfde kader de waarde van het GOUD onder druk gehouden. Of zoals Hugo Salinas het uitdrukte ‘today, gold is once again the enemy of our conceited masters: gold whose value threatens to expose the falsity of the irredeemable dollar’.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 maart 2016

Het grootste risico bij GOUDmijnaandelen is …

Het viel ons de voorbije dagen op dat we weer opmerkelijk veel vragen kregen over GOUD, maar meer specifiek GOUDmijnaandelen.Geen vragen over hoeveel hoger GOUDmijnaandelen konden stijgen. Dat zou immers de logische vraag zijn van een grotere groep beleggers, na een verdubbeling op enkele weken. Nee, we kregen redelijk angstige mails. Mails van lezers die bestookt werden met waarschuwingsberichten over de GOUDmijnsector. Berichten van zowel van lokale als internationale spelers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$