Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 96 tot 100
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

GOUDprijs stijgt na renteverhogingen VS

De GOUDprijs gedraagt zich de laatste jaren anders dan wat je op basis van de gangbare economische theorieën mag verwachten. De laatste twee renteverhogingen van de Federal Reserve zorgden namelijk voor een flinke stijging van de GOUDprijs, terwijl een stijgende rente in veel economieboeken juist wordt uitgelegd als zeer negatief signaal voor GOUD.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

GOUDreserves Rusland nemen fors toe

Rusland heeft in de eerste maand van 2017 gelijk een flinke hoeveelheid GOUD opgekocht. De centrale bank kocht......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

De 10 beste redenen om nu zilver te kopen

Zilver is GOUD met een turbo . Er was dan ook nooit een beter moment om zilver te kopen dan nu. Op de financiële markten zijn de ogen steeds gericht op GOUD. Maar in de schaduw van GOUD woont ook een edelmetaal dat de markten op zijn grondvesten kan doen daveren: zilver. Zilver heeft niet de kracht en macht van GOUD, maar er zijn voldoende redenen waarom het witte edelmetaal een perfect alternatief is.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

GOUDprijs reageert positief op renteverhogingen

Je weet het nooit met GOUD, dat blijkt maar weer. Sinds de laatste renteverhoging van de FED op 14 december vorig jaar, is de GOUDprijs met ongeveer 7% gestegen. Wie had dat van tevoren gedacht?

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

TA Zilver Analyse Roy - 20 februari 2017

Vorige week zagen we de eerste aanval op het 200 d. MA falen zodat deze week in het teken zou staan van een herhaling. Die herhaling of eigenlijk hervatting van de aanval kwam er direct op maandag. Opnieuw werd er boven het $18 niveau gekeken maar net als op de vrijdag kon het niveau niet worden vastgehouden, de beren wisten het MA te verdedigen en de koers tot in het rood terug te dringen.

De stieren gingen niet bij de pakket neerzitten, ze begonnen vol overtuiging aan de handel van dinsdag en wisten nu een hoogste koers te bereiken van $18.09 een stukje hoger dan op maandag. De omzet liep daarbij eveneens op tot een niveau boven dat van maandag maar toch wisten de beren op de een of andere manier de aanval te pareren en de zilverprijs beneden het 200 d. MA te houden.   Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$