Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 956 tot 960
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 4 maart 2016

Juweliers India in staking vanwege belasting op GOUD

Juweliers in heel India zijn drie dagen in staking gegaan vanwege een nieuwe belasting op GOUDen sieraden. De maatregel werd eerder deze week door de overheid aangekondigd om de vraag naar GOUD af te remmen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 4 maart 2016

GOUDprijs naar hoogste niveau in bijna drie jaar

De GOUDprijs is vandaag gestegen naar het hoogste niveau in bijna drie jaar tijd. Op het moment van schrijven wordt er €1.163 betaalt voor een troy ounce, dat is 31,1 gram puur GOUD. Sinds het begin van dit jaar is de GOUDprijs al met 19% gestegen, de sterkste rally van GOUD sinds begin vorig jaar.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 4 maart 2016

Canada verkoopt GOUDreserve

Canada heeft in februari het laatste deel van haar GOUDvoorraad verkocht. In februari werd het laatste deel van 21.851 troy ounce aan GOUDen munten in de verkoop gedaan. Daarmee is Canada de enige van alle G20 landen zonder een GOUDreserve.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 4 maart 2016

Canadees GOUD is allemaal verkocht!

Nog geen maand geleden schreven we dat Canada de helft van zijn GOUD verkocht had. Vandaag vernemen we dat de centrale bank al het GOUD heeft verpatst. Een historische vergissing!

Hoewel centrale banken over het algemeen geen intelligente beslissingen nemen, is het deze keer niet de schuld van de Canadese centrale bank.

In Canada is namelijk de minister van financiën verantwoordelijk voor het beheer van de nationale GOUDvoorraad.

En politici, dat weten we, die zijn zo waar nog dommer dan centrale bankiers!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 maart 2016

Stierenmarkt GOUD: 3 redenen waarom het nog maar net begint

Stijgt de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs door de turbulentie op de aandelenmarkt, het afdekken van short-posities, het verlies van vertrouwen in de centrale banken … of is het een opflakkering in de dalende trend? GOUD kende sinds de daling in 2011 meerder opflakkeringen, maar deze keer lijkt er toch iets meer aan de hand te zijn.

De stijging van bijna 20% op 2 maanden wordt deze keer gedragen door fundamentele gegevens, historische trends en vooral het ongeloof dat de trein definitief vertrokken is. Een nieuwe stierenmarkt wordt altijd gedragen door het nodige ongeloof. (net als aandelen in 2009)

Er zijn 3 goede redenen waarom de stijging van 20% nog maar het begin is:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$