Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 971 tot 975
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 8 maart 2016

Vraag naar GOUDen munten explosief gestegen sinds 2008

De vraag naar GOUDen munten is sinds het uitbreken van de financiële crisis explosief gestegen, zo blijkt uit onderzoek van GOUDstandaard. In vergelijking met de periode van 2000 tot en met 2007 is de vraag naar beleggingsmunten zoals de Krugerrand en de GOUDen Maple Leaf meer dan verdrievoudigd.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 7 maart 2016

GOUDreserves China stijgen verder

China heeft afgelopen maand voor ruim $400 miljoen GOUD gekocht. De Centrale Bank kocht.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 7 maart 2016

GOUDmijnaandelen: +71%… en dit is nog maar het begin!

De markten herstellen, en plots neemt het gevoel van hoop weer toe. Blijkbaar kijken nog heel wat beleggers uit naar nieuwe beursrecords. Dit terwijl ze het echte spektakel in de financiële markten –de GOUDmijnaandelen – weer compleet mislopen. Tja, zo gaat het nu eenmaal altijd met de meeste beleggers: hoopvol bij de top, terughoudend op de bodem. En toch moet u precies het tegenovergestelde doen om een succesvol belegger te kunnen worden.

Het eeuwige dilemma!

Om maar even in te zoomen op de aandelenmarkten, daar bereikte de S&P 500 opnieuw het niveau van 2.000 punten. Beleggers trekken zich weer op aan het minst positieve geluid. Zo waren de nieuwste banencijfers in de VS voldoende om de kar te trekken. Maar wie goed naar deze cijfers keek, die zag een stevige daling van het gemiddelde loon…

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 7 maart 2016

GOUDvoorraad China groeit naar $71 miljard

De totale waarde van de Chinese GOUDvoorraad bereikte in februari een recordniveau van $71 miljard, tegenover $63,75 miljard in januari. De stijging is voor het grootste deel toe te schrijven aan de hogere GOUDkoers, maar er werd vorige maand ook edelmetaal aan de reserve toegevoegd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 7 maart 2016

Bull market in GOUD, wat nu?

Afgelopen vrijdag piekte de GOUDprijs eventjes op $1.276,70 per troy ounce. Dat is een stijging van $219,70 ten opzichte van het dieptepunt in december, slechts twee maanden geleden. Vanaf de bodem is de koers al met iets meer dan 20% gestegen, waarmee GOUD officieel in een nieuwe stierenmarkt (‘Bull Market’) terecht is gekomen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$