Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1001 tot 1005
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 28 februari 2016

GOUDprijs naar $1900 volgens BNP Paribas

De analist van BNP Paribas Fortis gaf afgelopen aan dat de GOUDprijs technisch is uitgebroken. De bank...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 28 februari 2016

Einde Bear Market bij GOUD? Dan kan er dit gebeuren…

Jeff Clark, van Hard Assets Alliance, deed een onderzoek naar de historische Bear Markets bij GOUD. Clark komt tot de conclusie dat we op dit moment te maken hebben met de zevende serieuze Bear Market sinds het jaar 1975 en zocht daarnaast uit wat er de vorige keren gebeurde toen deze Bear Markets ten einde kwamen.

Op de bovenstaande grafiek is zichtbaar wat er in het verleden gebeurde toen de Bear Markets bij GOUD ten einde kwamen. We kunnen zien dat de GOUDprijs sinds dat moment met minimaal 25 procent in waarde steeg en met maximaal 717 procent.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 27 februari 2016

Deutsche Bank "tijd om GOUD te kopen"

Deutsche Bank is net als de ABN AMRO gedraaid van negatief naar positief wat betreft beleggen in GOUD. De bak ziet de GOUDprijs naar....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Volgende halte voor GOUD: $1.400

De GOUDprijs kende een parabolische start van 2016 met een stijging van bijna $200 op enkele weken. Nu consolideert de GOUDprijs deze winst. Een top-analist omschrijft GOUD als een superheld in turbulente beurstijden. Wanneer de turbulentie aanhoudt, kan de GOUDprijs nog door stijgen tot $1.400.

Terwijl Goldman Sachs zijn klanten aanraadt om GOUD te verkopen, blijft de prijs goed standhouden boven $1.200 en daalt de kans op een renteverhoging door de Federal Reserve in maart van 50% naar 10%. Dit ondersteunt een verdere stijging van het gele edelmetaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Waar kan je nog GOUD kopen zonder dat de overheid het weet?

De ‘war on cash’ werd hier al uitvoerig beschreven. Overheden willen alle financiële transacties kunnen opvolgen. Alles wat je doet met je geld, willen ze weten. Daarom dat ze stap voor stap het gebruik van cash geld willen elimineren. GOUD is een goed alternatief om geld/vermogen te bewaren zonder dat de overheid het weet. Maar dan mogen ze uiteraard ook niet weten dat je GOUD koopt.

Fysiek GOUD koop je niet als belegging, het is een verzekering tegen financieel onheil. GOUD wordt al duizenden jaren over heel de wereld gebruikt als een waardevol betaalmiddel. Het is deelbaar, gemakkelijk te transporteren, duurzaam en waardevol. Het is de grootste vijand van papier geld, daarom dat je GOUD buiten de kennis van de overheid moet houden, zo zegt Casey Research.

In de Verenigde Staten was er een grote confiscatie van GOUD tijdens de jaren ’30. Er stond een boete van $10.000 en een gevangenisstraf van 10 jaar op het bezit van GOUD. In de moderne tijd zal dit niet meer mogelijk zijn, nu zal de confiscatie digitaal plaatsvinden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$