Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 1006 tot 1010
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Volgende halte voor GOUD: $1.400

De GOUDprijs kende een parabolische start van 2016 met een stijging van bijna $200 op enkele weken. Nu consolideert de GOUDprijs deze winst. Een top-analist omschrijft GOUD als een superheld in turbulente beurstijden. Wanneer de turbulentie aanhoudt, kan de GOUDprijs nog door stijgen tot $1.400.

Terwijl Goldman Sachs zijn klanten aanraadt om GOUD te verkopen, blijft de prijs goed standhouden boven $1.200 en daalt de kans op een renteverhoging door de Federal Reserve in maart van 50% naar 10%. Dit ondersteunt een verdere stijging van het gele edelmetaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Waar kan je nog GOUD kopen zonder dat de overheid het weet?

De ‘war on cash’ werd hier al uitvoerig beschreven. Overheden willen alle financiële transacties kunnen opvolgen. Alles wat je doet met je geld, willen ze weten. Daarom dat ze stap voor stap het gebruik van cash geld willen elimineren. GOUD is een goed alternatief om geld/vermogen te bewaren zonder dat de overheid het weet. Maar dan mogen ze uiteraard ook niet weten dat je GOUD koopt.

Fysiek GOUD koop je niet als belegging, het is een verzekering tegen financieel onheil. GOUD wordt al duizenden jaren over heel de wereld gebruikt als een waardevol betaalmiddel. Het is deelbaar, gemakkelijk te transporteren, duurzaam en waardevol. Het is de grootste vijand van papier geld, daarom dat je GOUD buiten de kennis van de overheid moet houden, zo zegt Casey Research.

In de Verenigde Staten was er een grote confiscatie van GOUD tijdens de jaren ’30. Er stond een boete van $10.000 en een gevangenisstraf van 10 jaar op het bezit van GOUD. In de moderne tijd zal dit niet meer mogelijk zijn, nu zal de confiscatie digitaal plaatsvinden.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Deutsche Bank: Het is tijd om GOUD te kopen

De GOUDkoers is dit jaar al flink gestegen, maar volgens analisten van Deutsche Bank is het nog steeds gerechtvaardigd om GOUD te kopen. Toenemende stress in het financiële systeem, de dreigende toename van het aantal wanbetalingen op bedrijfsleningen in de Verenigde Staten en het risico van een scherpe waardedaling van de Chinese munt zijn volgens analisten van de bank reden om veilige havens op te zoeken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Beleggen in GOUD en zilver: 3 tips van 3 experts

GOUD en zilver presteren uitstekend in 2016. Veel beleggers vragen zich dan ook af of het nog de moeite is om op de trein te springen. Rick Rule, David Morgan en Ross Beaty zijn 3 doorwinterde experts als het op GOUD en zilver aankomt.

Dit is hun advies.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 februari 2016

Itbit gaat Londonse GOUDmarkt veroveren

Zowel banken als beurzen zijn bezig met het verkennen van de opkomende blockchain technologie. Vele bedrijven, waaronder itBit, zijn van plan om de technologie verder uit te breiden dan enkel de handel in het controversiële cryptogeld en wilt het gaan toepassen op bestaande markten. In het geval van itBit op de GOUDmarkt. ItBit in een verklaring vorige week:

“We are creating an innovative and strategic solution with partners for the London gold market. As a result, we are working with a variety of market constituents to extend London’s position as the pre-eminent gold market”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$