EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1011 tot 1015 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Koersdoel GOUD omhoog bij RBC

De Canadse investeringsbank RBC heeft deze week het koersdoel GOUD verhoogd naar....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Deze GOUDmijnaandelen kunnen in de nieuwe cyclus 1.000% stijgen

GOUD en zilver zitten duidelijk in een nieuwe opwaartse trend, maar echt knallen doen de GOUD- en zilvermijnaandelen. Veel beleggers blijven de kat uit de boom kijken, dat maakt deze nieuwe stierenmarkt juist zo interessant. Wanneer de massa terug verliefd wordt op GOUDmijnaandelen, kunnen de beleggers van vandaag hun winsten tot mogelijk 1.000% innen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Kopen India en China echt zoveel GOUD?

Vaak wordt er gezegd dat China en India echt de koplopers zijn wat betreft het inkopen van GOUD. De statistieken die op het internet voorhanden zijn maken inderdaad duidelijk dat de Chinezen en Indiërs gek zijn op het gele edelmetaal. Daarnaast is het nog maar de vraag of de cijfers over de Chinese import van GOUD wel betrouwbaar zijn. De kans is namelijk groot dat de Chinezen in werkelijkheid nog meer GOUD importeren.

Een grafiek afkomstig van ValueWalk laat echter ook de andere kant van het verhaal zien. Op basis van de groei van de economie in beide landen kunnen we namelijk zien dat de Chinezen en Indiërs steeds minder GOUD beginnen in te kopen. Vooral de daling in India, als percentage van het bruto binnenlands product, is opmerkelijk te noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

HSBC: “Koop GOUD

De gedachten over de kansen binnen de GOUDsector lijken de afgelopen maanden wel 180 graden gedraaid te zijn. Terwijl de meeste zakenbanken vorig jaar nog van mening waren dat de GOUDsector vermeden moest worden, zien we op dit moment dat juist zakenbanken koopposities beginnen aan te raden.

Deze complete draai heeft vooral te maken met de overtuigende opwaartse beweging die de GOUDprijs in gang heeft gezet. De afgelopen weken hebben we te maken gehad met de nodige consolidatie, maar de kans is groot dat we ook in de nabije toekomst verder in waarde zullen gaan stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Voor GOUDbeleggers is 2016 een feestje dat nog lang niet voorbij is

Voor GOUDbeleggers is 2016 een feestje. En er zit meer in de kluis, zo verwachten analisten.

De rente blijft langer laag dan gedacht, beleggers zijn onzeker, donkere wolken pakken zich samen boven het cijferseizoen dat deze week is begonnen en vanuit Azië is veel vraag naar het edelmetaal. De goldrush onder beleggers kan aanhouden, schrijft beurssite Marketwatch.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs