Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1016 tot 1020
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 18 februari 2016

ABN AMRO verhoogt Koersdoel GOUD met 44%

De edelmetaalanalist van ABN AMRO heeft haar negatieve kijk op GOUD vaarwel gezegd en ziet GOUD dit jaar stijgen naar...

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 18 februari 2016

ABN Amro: GOUDprijs gaat naar $1.300

De GOUDprijs stijgt dit jaar naar $1.300 per troy ounce, zo verwacht analiste Georgette Boele van de ABN Amro. Het nieuwe koersdoel is opmerkelijk, omdat de bank jarenlang heeft vastgehouden aan een veel lager koersdoel voor GOUD. Eind december schreef de analiste van ABN Amro in haar vooruitblik voor de GOUDmarkt in 2016 nog dat de GOUDprijs in 2016 een bodem van $900 per troy ounce zou bereiken.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 18 februari 2016

Chinezen kopen meer GOUD door stijging GOUDkoers

Ook in China heeft de stijging van de GOUDkoers een run op beleggingsGOUD ontketend, zo verklaarde een woordvoerder van de World Gold Council tegenover Reuters. Dit jaar was de belangstelling voor GOUDbaren en GOUDen munten in China zelfs groter dan voor sieraden, een uitzonderlijke situatie.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 18 februari 2016

Goldman Sachs verwacht daling GOUDprijs

De GOUDprijs is de afgelopen weken hard gestegen en bereikte vorige week zelfs het hoogste niveau in een jaar tijd. Met een stijging van meer dan 11% sinds het begin van dit jaar is het edelmetaal zelfs de best presterende belegging. Maar als we Goldman Sachs moeten geloven is de huidige rally in GOUD geen lang leven beschoren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 februari 2016

ABN Amro voorspelt 44 procent hogere GOUDprijs

ABN Amro heeft officieel haar verwachtingen bijgesteld voor de GOUDprijs en dat geeft een belangrijke verschuiving aan in eerdere voorspellingen. In haar vooruitzichten voor 2016, gepubliceerd in december, zei de bank te verwachten dat de GOUDprijs zal dalen tot $900 per ounce.

Nu, minder dan 3 maanden later, verwacht de bank dat GOUD tegen het einde van het jaar de $1300 dollar per ounce aan zal doen. Die verwachting komt overeen met een stijging in GOUDprijs van 44,44 procent ten opzichte van de vorige voorspelling in december.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$