Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 1016 tot 1020
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

UBS: ‘GOUDprijs gaat exploderen’

Het jaar 2015 was behoorlijk volatiel voor de beurzen, en ook in dit nieuwe jaar is deze trend voortgezet. Zo daalden de Europese en Amerikaanse beurzen gisteren opnieuw flink in waarde. Door deze heftige bewegingen maken veel analisten zich zorgen over de toekomst van de aandelenmarkten. Zakenbank UBS is van mening dat we op dit moment niet naar de aandelenmarkten moeten kijken, maar naar de ontwikkelingen in de GOUDsector.

Zo komen Michael Riesner en Marc Müller tot de conclusie dat de GOUDprijs de komende jaren wel eens opzoek zou kunnen gaan naar hogere toppen. Zij ondersteunen hun mening door middel van de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat er op de maandgrafiek sprake is van een positieve divergentie bij de RSI-indicator en dat daarnaast de kans op een cyclusbodem toeneemt. Deze bodem komt immers vaak elke 8 jaar voor. En gezien de tellingen van UBS zou in 2016 de nieuwe bodem neergezet moeten worden. Houd dus vooral de GOUDprijs goed in de gaten.

>> Ontdek hoe u kunt profiteren van een stijgende GOUDprijs

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

Perth Mint verkocht 56% meer zilveren munten in 2015

De Perth Mint heeft vorig jaar 56% meer zilveren munten verkocht dan in 2014, zo blijkt uit de nieuws cijfers die onlangs naar buiten zijn gebracht. In totaal rolde er bijna 1,16 miljoen troy ounce aan zilveren munten en ruim 455.000 troy ounce aan GOUDen munten en GOUDbaren van de band bij het Australische munthuis.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

In deze valuta staat de GOUDprijs op recordhoogte

De GOUDprijs is de laatste dagen behoorlijk gestegen, maar in euro’s en dollars staat de koers nog steeds een stuk lager dan het recordniveau van een aantal jaar geleden. Toch zijn er ook valuta waarin GOUD op dit moment nieuwe records neerzet...

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

Zwitserland exporteerde in november veel GOUD naar Azië

India en Hong Kong hebben in november weer een enorme hoeveelheid GOUD uit Zwitserland gehaald, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Zwitserse douane. India importeerde in deze maand 81,5 ton GOUD, terwijl Hong Kong bijna 52,3 ton binnenhaalde. In totaal heeft Zwitserland dit jaar al meer dan 1.200 ton GOUD naar Azië geëxporteerd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

4 grafieken tonen duidelijk aan: Verkoop aandelen – Koop GOUD

Onderstaande grafieken zijn zo klaar als een klontje. De Zwitserse grootbank UBS windt er dan ook geen doekjes rond: aandelen zijn absoluut te vermijden de komende jaren terwijl GOUD en GOUDmijnaandelen op de bodem zitten.

Het is toch iets bijzonders als een grootbank dergelijke voorspellingen doet, maar de sterren in de hemel staan op een lijn: aandelen zijn out – GOUD is in.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$