Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1026 tot 1030
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 17 februari 2016

GOUDen Koets krijgt opknapbeurt van belastinggeld, maar Rutte wil kosten niet noemen

Na het gedoe over het onderhoud van De Groene Draeck staat er weer een koninklijk vervoersmiddel in de schijnwerpers. De GOUDen Koets krijgt een opknapbeurt, maar premier Mark Rutte wil niet zeggen hoeveel dat gaat kosten. Ook al draait de belastingbetaler ervoor op.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 februari 2016

Zilver bodemt uit, koersexplosies in de maak?

Beleggen in edelmetalen lijkt risicoloos maar dat is het nooit natuurlijk. In de zomer van 2011 stond zilver nog op 45 dollar per ounce maar het edelmetaal is de laatste jaren in het sukkelstraatje beland met een waarde van slechts 14 – 15 dollar per ounce. Een ideaal koopmoment volgens James Turk, die ervan overtuigd is dat zilver nu spotgoedkoop is.

Je zou kunnen stellen dat de meest populaire edelmetalen, GOUD en zilver, een bodem aan het vormen zijn. Dat beweert alleszins James Turk, investeerder en voormalig bankier met 40 jaar ervaring op de teller.

Een zilverprijs van 14 tot 15 dollar per ounce klinkt als muziek in de oren voor Turk omdat hij ervan overtuigd is dat de zilvermarkt een flinke opwaartse explosie gaat meemaken. Hij baseert zich op de historische koersevoluties van zilver waarbij duidelijk te zien is dat het edelmetaal in cycli beweegt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 16 februari 2016

Stijging GOUDprijs stuwt vraag naar beleggingsGOUD

De GOUDprijs is de afgelopen weken flink gestegen en staat nu al 11% hoger dan aan het begin van dit jaar. In dollars is de prijs van GOUD dit jaar al bijna 17% gestegen. Onrust op de aandelenmarkt, zorgen over de degelijkheid van de Europese bankensector en de dreiging van een nog lagere rente zijn de belangrijkste factoren die een vlucht richting GOUD uitlokken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 februari 2016

Mis deze trein niet! Zilver is ‘de deal van je leven’

Ondanks de (forse) terugval van de zilverprijs gisteren, blijft het plaatje er zeer gunstig uitzien. Vorige week steeg het edelmetaal samen met GOUD meer dan 7%, een kleine afkoeling was dus welgekomen (en zeker niet onverwacht op een dag dat de Amerikaanse beurs dicht was). James Turk ziet dan ook de kans van je leven om nu nog goedkoop zilver te kopen.

Aan de hand van de huidige prijsevolutie kan men stellen dat GOUD en zilver een definitieve bodem vormde in december vorig jaar. Maar het gaat er op de financiële markten zo turbulent aan toe, dat we iedere dag de prijsevolutie moeten opvolgen, zegt James Turk.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 16 februari 2016

Stijging GOUDprijs onterecht volgens Goldman Sachs

De recente stijging van de GOUDprijs is volgens Goldman Sachs gebaseerd op.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$