EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1036 tot 1040 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

HSBC: “Koop GOUD

De gedachten over de kansen binnen de GOUDsector lijken de afgelopen maanden wel 180 graden gedraaid te zijn. Terwijl de meeste zakenbanken vorig jaar nog van mening waren dat de GOUDsector vermeden moest worden, zien we op dit moment dat juist zakenbanken koopposities beginnen aan te raden.

Deze complete draai heeft vooral te maken met de overtuigende opwaartse beweging die de GOUDprijs in gang heeft gezet. De afgelopen weken hebben we te maken gehad met de nodige consolidatie, maar de kans is groot dat we ook in de nabije toekomst verder in waarde zullen gaan stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Voor GOUDbeleggers is 2016 een feestje dat nog lang niet voorbij is

Voor GOUDbeleggers is 2016 een feestje. En er zit meer in de kluis, zo verwachten analisten.

De rente blijft langer laag dan gedacht, beleggers zijn onzeker, donkere wolken pakken zich samen boven het cijferseizoen dat deze week is begonnen en vanuit Azië is veel vraag naar het edelmetaal. De goldrush onder beleggers kan aanhouden, schrijft beurssite Marketwatch.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Zilverprijs stijgt 6,5% in drie dagen

De zilverprijs is de afgelopen drie dagen met 6,5% gestegen tot €461 per kilogram. Dat is het hoogste niveau sinds oktober vorig jaar. Ook doet zilver het opeens veel beter dan GOUD, want de GOUDprijs steeg in dezelfde periode met slechts 1,6% naar €1.105 per troy ounce. Sinds het begin van dit jaar maakte GOUD een indrukwekkende rally van ongeveer 20%, maar bleef de zilverprijs achter.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

China lanceert GOUDprijs fixing in yuan

China lanceert op 19 april haar eigen GOUDprijs fixing in Chinese yuan, die twee keer per dag op de Shanghai Gold Exchange (SGE) wordt vastgesteld. Dat betekent dat GOUDhandelaren, juweliers en GOUDmijnen en China niet langer afhankelijk zijn van de fixing in Londen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

Het is nu of nooit, dit is de bevestiging. GOUD en zilver breken uit!

Knoop het goed in je oren, het is nu of nooit. Edelmetalen GOUD en zilver kenden een furieuze start van het jaar. Na 9 weken van forse prijsstijgingen consolideerden beide edelmetalen. Gisteren kwam er een einde aan de consolidatie en zilver bevestigde de nieuwe uitbraak, zoals het hoort.

Knoop het goed in je oren, het is nu of nooit. Edelmetalen GOUD en zilver kenden een furieuze start van het jaar. Na 9 weken van forse prijsstijgingen consolideerden beide edelmetalen. Gisteren kwam er een einde aan de consolidatie en zilver bevestigde de nieuwe uitbraak, zoals het hoort.

Begin dit jaar was het vooral de GOUDprijs die het voortouw nam in de nieuwe stierenmarkt in edelmetalen. Dit verontruste veel beleggers een beetje aangezien zilver traditioneel sterker stijgt dan de GOUDprijs tijdens een nieuwe opwaartse beweging. Maar daar is nu een einde aan gekomen, zilver neemt resoluut het voortouw en bevestigt hiermee de definitieve trendbreuk.

Tot begin maart kende de GOUDprijs een dubbel zo sterke prijsstijging als zilver. Zilver stond 7,6% hoger en GOUD 17,9%. Maar de afgelopen maand heeft de zilverprijs dit gat bijna volledig dichtgereden waarbij de GOUDprijs nu een kleine 20% winst boekt in 2016 en zilver dichterbij sluipt met een winst van meer dan 15%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs