EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 106 tot 110 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

GOUD naar 1.500 dollar dit jaar?

De GOUDprijs is de afgelopen jaren bezig met een klein en zeer moeizaam herstel. Eind 2015 noteerde de GOUDprijs aan 1.060 dollar per ounce. Nu zitten we toch al aan 1.325 dollar per ounce. Volgens Frank Holmes, bestuursvoorzitter van U.S. Global Investors, kan de GOUDprijs dit jaar stijgen naar 1.500 dollar per troy ounce dankzij twee belangrijke Amerikaanse factoren. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Deze grafiek laat zien dat de GOUDprijs een adempauze kan gaan nemen

Tijdens de afgelopen week wist de GOUDprijs met enkele procenten in waarde te stijgen. Hiermee toonde GOUD aan dat het zeker nog wel fungeert als ‘veilige haven’. Juist tijdens de afgelopen handelsweek, toon de spanningen flink opliepen, vonden de beleggers hun weg richting het gele edelmetaal. Hoe ziet de nabije toekomst voor GOUD er uit?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Nog nooit was het pessimisme rondom zilver zo groot

In tegenstelling tot de GOUDprijs weet de zilverprijs op dit moment nog niet echt te glanzen. Tijdens de eerste maanden van 2016 wist het kleine broertje van GOUD exponentieel in waarde te stijgen, maar sinds het einde van dat jaar is er een zijwaartse trend ontstaan. Niet verwonderlijk dat steeds minder beleggers nog geloof hebben in de toekomst van zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 maart 2018

De GOUD- en zilvermijnsector is klaar voor de volgende stijgingsfase

Dit klinkt voor velen waarschijnlijk weer heftig, maar toch verwachten we bij Slim Beleggen behoorlijk wat prijsspektakel in het komende maanden én jaren! De volgende fase gaat volgens ons langer duren dan je zou verwachten, en naar historische gewoonte ook veel hoger klimmen. De GOUD- en zilvermijnsector is klaar voor de volgende stijgingsfase.

Wat dit concreet betekent?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 maart 2018

GOUD: fundamenteel-economische en sentiment-indicatoren op groen.

De inkt was nog niet droog of de GOUDprijs steeg verder nadat Trump handelstarieven tegen China aankondigde.

Ik vertelde u vorige week dat voor wat betreft GOUD en zilver niet alleen alle fundamenteel-economische signalen op groen staan, maar ook alle sentiment-indicatoren.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs