EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1051 tot 1055 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 20 april 2016

Handelsplatform Rusland en China in de maak

De centrale banken van de twee grootmachten Rusland en China kopen wereldwijd het meeste GOUD op en denken er aan om een onderling handelsplatform op te richten zodat beide landen gemakkelijker met elkaar kunnen handelen op de GOUDmarkt. Dit zou moeten resulteren in meer transacties tussen beide markten.

Het idee werd bekend gemaakt door Sergey Shvetsov, vice-president van de Russische centrale bank. Tijdens zijn toespraak benadrukte hij het belang van een vereenvoudigde manier om GOUD te verhandelen tussen Moskou en Shanghai.

Het is niet toevallig dat China en Rusland op zoek zijn naar een handelsplatform, beide landen zijn namelijk grote spelers in de GOUDsector. De GOUDwinning in China (450 ton) en Rusland (295 ton) zijn samen goed voor een kwart van de globale GOUDmijnsector.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 april 2016

Vraag naar GOUD op het hoogste niveau sinds 2012

Een aantal maanden geleden had haast iedereen u uitgelachen als u op een verjaardagsfeestje had verteld dat u GOUD in uw portefeuille had zitten. Een belegging in GOUD is de afgelopen jaren door de meeste mensen verafschuwd en deze pessimistische stemming heeft uiteraard alles te maken met de duikeling van de GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Heeft de GOUD/zilver ratio zijn top bereikt?

Voor beleggers in edelmetaal kan het antwoord op bovenstaande vraag wel eens heel belangrijk zijn. Om in te schatten wat dit juist kan betekenen, gaan we eens kijken naar het verleden op momenten als deze…

Maar dat doen we niet zonder nog even duidelijk te vermelden dat dit artikel verscheen in de nieuwsbrief van GOUD999. De volgende analyse is volgens ons wel een logisch verhaal, maar het is enkel een informatieve tekst en zeker geen beleggingsadvies! (wij hebben evenmin de beschikking over een “glazen bol”.)

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Deze grafiek werkt als een rode lap op een GOUDen stier!

De GOUDprijs lijkt zich, na enkele weken van consolidatie, op te maken voor de volgende rit omhoog. Ook GOUDmijnaandelen geven amper een krimp. Dit was ooit wel anders, zullen vaste lezers van Slim Beleggen nog herinneren.

De GOUDprijs lijkt zich, na enkele weken van consolidatie, op te maken voor de volgende rit omhoog. Ook GOUDmijnaandelen geven amper een krimp. Dit was ooit wel anders, zullen vaste lezers van Slim Beleggen nog herinneren.

Hoe anders is deze GOUDmarkt.

Wij kregen na onze opmerkelijk mailing van dit weekend ook enkele vragen, waar precies de verandering voor GOUD vandaan komt?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Apple recycleert voor €35 miljoen GOUD uit iPhones

Apple heeft zo’n $200 miljard cash geld op zijn balans staan, maar toch blijft het bedrijf op zoek naar manieren om geld te verdienen. Uit het jaarlijkse milieurapport blijkt dat de technologiereus vorig jaar ongeveer een ton GOUD recycleerde uit zijn iPhones, iPads en Macs. Dat is een slordige $40 miljoen of €35 miljoen waard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs