EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1056 tot 1060 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Rusland en China willen handelsplatform voor GOUD

De centrale banken van Rusland en China willen gezamenlijk een handelsplatform creëren om de GOUDhandel tussen beide landen te optimaliseren. Zowel China als Rusland spelen een belangrijke rol in de wereldwijde GOUDmarkt, niet alleen omdat de centrale banken van deze landen verreweg het meeste GOUD kopen, maar ook omdat beide landen enorme GOUDmijnsector hebben.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Alles wijst op een nieuwe prijsexplosie bij GOUD en zilver

Er zijn 3 duidelijke signalen die aangeven dat we een nieuwe forse opwaartse beweging mogen verwachten bij de edelmetalen GOUD en zilver. Na enkele weken van consolidatie lijkt een nieuwe periode van stijgende koersen aangebroken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Beleid Federal Reserve zorgt voor hogere GOUDprijs

Marktkenners beweren dat de Federal Reserve langer dan normaal vasthoudt aan het huidige monetaire beleid. Hoewel bekend is dat de Amerikaanse centrale bank veel tijd nodig heeft om van koers te veranderen, zorgt het getreuzel voor wat onrust bij beleggers en investeerders, alleszins een goede zaak voor de GOUDprijs.

Met de meest recente renteverhoging achter de rug, lijkt het er op dat de Federal Reserve het roer heeft omgegooid, maar niets is minder waar want de rente blijft immers aan de extreem lage kant. De voornaamste reden voor het getreuzel van Fed-president Janet Yellen is de zorg omtrent de lage inflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Zilver krijgt momentum

De GOUD/zilver-ratio bereikte zonet het laagste niveau van 2016 … hetgeen betekent dat zilver nog sneller stijgt dan GOUD!

De GOUD/zilver-ratio bereikte zonet het laagste niveau van 2016 … hetgeen betekent dat zilver nog sneller stijgt dan GOUD!

Je kan niet zeggen dat ik je niet meerdere malen gewezen heb op de lage zilverprijzen.

Dit jaar alleen al, heb ik het maar liefst 20 keer over zilver gehad!

En nog ben ik ervan overtuigd dat de overgrote meerderheid van mijn lezers NIETS met die info heeft gedaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

China lanceert GOUDprijs fixing in yuan

China heeft sinds vandaag een eigen GOUDprijs fixing in Chinese yuan. Daarmee is de grootste afzetmarkt van fysiek GOUD ter wereld niet meer afhankelijk van Londen, waar de GOUDprijs alleen in euro's, dollars en ponden wordt vastgesteld. Nu China een eigen referentieprijs voor GOUD heeft kan ze misschien ook meer invloed uitoefenen op de wereldwijde GOUDmarkt.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs