Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 1061 tot 1065
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 20 februari 2016

John Paulson verkocht GOUD en miste $65 miljoen

Miljardeir John Paulson verkocht in het vieder kwartaal van 2015 37% van zijn positie in de.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 19 februari 2016

Beleggen in GOUD? Lees dan deze tips…

Beleggen in GOUD wordt steeds vaker overwogen als een alternatieve vorm van sparen of beleggen. Maar voor veel mensen is het iets waar ze niet vertrouwd mee zijn. Hoe gaat GOUD kopen in zijn werk? Waar moet je als koper op letten? En is zilver een interessant alternatief voor GOUD? En hoe zit het met de belasting? In dit artikel helpen we u op weg in de wereld van fysiek GOUD kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 februari 2016

Is zilver een goed alternatief voor GOUD?

Met de woelige aandelenmarkt zijn steeds meer beleggers op zoek naar een veilige haven voor hun centen. GOUD is dan het meest voor de hand liggende, maar het gele edelmetaal is voor veel mensen nogal duur. Is zilver een waardig alternatief op dit moment?

GOUD is het geld van de Koningen en zilver van de Heren, wordt wel eens gezegd. Zilver heeft ook de status van veilige haven, maar veel minder dan GOUD. Dit komt omdat slechts 10% tot 15% van de GOUDproductie gaat naar juwelen en industrieel gebruik tegenover meer dan 50% bij zilver.

Zilver wordt onder andere gebruikt in batterijen, LED-lampen, zonnepanelen, medicijnen, … En nee, voor je op een storthoop kruipt, de gebruikte hoeveelheid is zo klein, dat recyclage zinloos is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 februari 2016

Zilver, het nieuwe GOUD

GOUD en zilver zijn terug hip, dat blijkt uit de tal van koopadviezen die analisten de wereld insturen. Deze beleggingscategorie wordt voornamelijk gedomineerd door GOUD, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Volgens Jan van Cutsem, handelaar van edelmetalen bij The House, maakt zilver een inhaalbeweging en treedt zo uit de schaduw van GOUD.

De onzekerheden op de financiële markten geven een ‘boost’ aan zilver en GOUD. Beleggers kiezen voor een veilige belegging in tijden van turbulentie. De GOUDprijs is de afgelopen weken fors gestegen, maar toch is het zilver dat aan populariteit wint.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 19 februari 2016

Beleggers verliezen vertrouwen in centrale banken

De stijging van de GOUDkoers wordt gedreven door beleggers die het vertrouwen in centrale banken beginnen te verliezen, zo stelt Jake Klein van GOUDmijnbedrijf Evolution Mining in een interview met Bloomberg. Hij ziet dat steeds meer beleggers twijfelen aan de capaciteiten van centrale banken om de economische problemen van deze tijd aan te pakken en die om deze reden GOUD kopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$