Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 1066 tot 1070
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 februari 2016

Ook ABN Amro positief over edelmetalen

Het tij lijkt te keren voor de beleggingscategorie ‘edelmetalen’. Na eerdere positieve berichten over GOUD en zilver de afgelopen weken, sluit nu ook ABN Amro zich aan bij het clubje dat positief gestemd is over de edelmetalen. Vreemde wending vermits er een lange periode is geweest waarin niemand iets moest weten van GOUD en zilver.

Ook ABN Amro is jarenlang negatief geweest over deze beleggingsklasse en toch maken ze opeens een bocht van 180 graden. Voorheen hanteerde de bank veel lagere koersdoelen voor een ounce GOUD maar volgens analiste Georgette Boele is hun beeld sterk veranderd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 februari 2016

GOUDbeleggers: Mis deze grafiek niet!

De beleggers die sinds het begin van dit jaar hebben geïnvesteerd in een van de edelmetalen, kunnen terugkijken op een prachtige tijd. De edelmetalen zijn immers een van de weinige producten in de markt die sinds het begin van dit jaar in waarde wisten te stijgen. Maar, GOUDbeleggers moeten wel een blik werpen op de volgende grafiek.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 februari 2016

Opmerkelijk: ABN Amro optimistisch over edelmetalen

ABN Amro trad gisteren naar buiten met de winstcijfers over het afgelopen jaar. De Nederlandse zakenbank zag de totale winst vorig jaar toenemen, maar de beleggers dumpten alsnog massaal hun aandelen van ABN Amro. Deze dumping had vooral te maken met de tegenvallende groei in het laatste kwartaal van 2015. In het rapport van ABN Amro was echter iets opmerkelijks te lezen.

Zo heeft ABN Amro haar voorspelling voor GOUD en zilver flink bijgesteld. Aan het begin van dit jaar hield de zakenbank nog rekening met een verdere daling bij de GOUD- en zilverprijs, maar op dit moment rekenen ze op een stijging!

Op de staafgrafiek hierboven kunnen we zien dat ABN Amro eerst nog rekening hield met een daling van de GOUDprijs met 25 procent. Op dit moment verwacht de zakenbank echter dat het GOUDen edelmetaal vanaf de huidige koers met nog 8 procent zou kunnen gaan stijgen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 18 februari 2016

Hoe je verstandig kunt beleggen in GOUD

De onrust op financiële markten maakt GOUD weer populair. Maar is het daadwerkelijk verstandig om het gele edelmetaal op te nemen in een beleggingsportfolio?

GOUD staat weer op nadrukkelijk op de radar van beleggers.

Volgens de aanbieder van indexfondsen ETF Securities werd er afgelopen week alleen al 552 miljoen dollar in zogenoemde GOUD-ETF’s gestoken. Dat zijn beleggingsproducten die de ontwikkeling van de GOUDprijs volgen. Niet eerder kozen beleggers in één week zo massaal voor GOUD-ETS’s, aldus ETF Securities.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 18 februari 2016

ABN AMRO verhoogt Koersdoel GOUD met 44%

De edelmetaalanalist van ABN AMRO heeft haar negatieve kijk op GOUD vaarwel gezegd en ziet GOUD dit jaar stijgen naar...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$