Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1066 tot 1070
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

GOUDprijs naar hoogste niveau in een jaar

De GOUDprijs heeft deze week eindelijk de negatieve trendlijn vanaf 2013 weten te doorbreken. In dollars steeg de prijs met 3,36% naar $1.234,79 per troy ounce, het hoogste niveau in een jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de prijs van het gele metaal in dollars met 12,7% gestegen, waarmee de daling van vorig jaar volledig is weggewerkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

De GOUDprijs blijft maar doorstijgen

Enkele dagen geleden gepubliseerd op GOUDVergelijken.nl

[...]

In de negen meest gebruikte valuta’s is GOUD dit jaar tussen 8,3% en 16,3% gestegen. In de Japanse Yen steeg GOUD 8,3%. De GOUDprijs steeg het hardst in de Australische Dollar. Deze stijging komt uit op 16,3%.

[...]

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

En dit is hoe de MSM schrijft over GOUD: GOUDprijs is paniekindicator, vraag blijft zwak

En dit is hoe de MSM schrijft over GOUD:

De GOUDprijs fungeert dit jaar weer als paniekindicator op de beurs. De onderliggende vraag naar het edelmetaal is echter zwak.

Uit een donderdag gepubliceerd rapport van de World Gold Council, een organisatie die wordt gesteund door de GOUDindustrie om het eigendom van het edelmetaal te promoten, blijkt dat de vraag naar GOUD in 2015 voor het vierde jaar op rij is afgenomen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

China koopt massaal (maar dan ook massaal) GOUD

Een stijging van 700% op 5 jaar, China koopt GOUD als zoete broodjes. Bijzonder is echter dat de immense GOUDimport niet enkel bestemd kan zijn voor de binnenlandse markt, de Chinese overheid koopt dus meer dan waarschijnlijk meer GOUD dan ze toegeven.

Het staat vast dat de rijke Chinezen massaal GOUD kopen. Tussen 1950 en 2004 was het voor Chinese burger verboden om GOUD te kopen. De forse prijsdaling sinds 2011 zorgde dan ook voor een ongeziene koopwoede.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Deze GOUDgrafiek moet je absoluut gezien hebben

Wie de grafieken erbij neemt, kan er niet meer omheen: op korte termijn forceerde de GOUDmarkt enkele openingen. Zowel GOUD als GOUDmijnaandelen handelen al jaren niet meer zo hoog boven het 200-daags gemiddelde.

En dit tekent zich af op de langetermijngrafieken. We pakken graag uit met grafische analyses van eigen makelij, maar zo nu en dan laten we ook een collega aan het woord. Onderstaande grafiek komt van Chris Kimble, hoofdanalist bij Kimble Charting Solution.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$