Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 1071 tot 1075
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

China koopt massaal (maar dan ook massaal) GOUD

Een stijging van 700% op 5 jaar, China koopt GOUD als zoete broodjes. Bijzonder is echter dat de immense GOUDimport niet enkel bestemd kan zijn voor de binnenlandse markt, de Chinese overheid koopt dus meer dan waarschijnlijk meer GOUD dan ze toegeven.

Het staat vast dat de rijke Chinezen massaal GOUD kopen. Tussen 1950 en 2004 was het voor Chinese burger verboden om GOUD te kopen. De forse prijsdaling sinds 2011 zorgde dan ook voor een ongeziene koopwoede.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Deze GOUDgrafiek moet je absoluut gezien hebben

Wie de grafieken erbij neemt, kan er niet meer omheen: op korte termijn forceerde de GOUDmarkt enkele openingen. Zowel GOUD als GOUDmijnaandelen handelen al jaren niet meer zo hoog boven het 200-daags gemiddelde.

En dit tekent zich af op de langetermijngrafieken. We pakken graag uit met grafische analyses van eigen makelij, maar zo nu en dan laten we ook een collega aan het woord. Onderstaande grafiek komt van Chris Kimble, hoofdanalist bij Kimble Charting Solution.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

Perth Mint +151% in verkoop Zilver

De Perth Mint heeft in januari 151% meer zilver verkocht dan vorig jaar. De verkoop van GOUD ging echter....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

Was dit de bodem voor GOUD? Mike Maloney geeft het antwoord

De sterke opmars van de GOUDprijs is voor de ene de bodem en voor de andere een opstoot in het neerwaartse trendkanaal. Mike Maloney is een van ’s werelds beste experts op het gebied van monetaire ontwikkelingen, hij geeft het antwoord op deze prangende vraag.

Mike Maloney maakt graag gebruik van Fibonacci-cijfers, meer dan technische analyse. Een typisch Fibonacci-niveau is de terugval tot 50% van de opwaartse beweging. De GOUDprijs steeg van $250 tot $1.920, een opwaartse beweging van $1.670. 50% hiervan is $835.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

Top-CEO uit de zilverindustrie: Zilverprijs naar $100

Keith Neumeyer is oprichter en CEO van First Majestic Silver, een van de grootste zilvermijnen ter wereld. Volgens hem wordt de zilverprijs gedrukt op de papieren futuresmarkt want in realiteit is er veel minder zilver dan de prijs doet vermoeden. Hij verwacht in de toekomst nog een zilverprijs boven $100 per ounce.

Dit is wat Keith Neumeyer had te zeggen in een interview met Mike Gleason van MoneyMetals.com.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$