Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 1076 tot 1080
Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 16 december 2015

Belastingontduiking met GOUD in China

Een bedrijf genaamd Longhaitong uit de Chinese stad Shenzhen heeft voor miljoenen aan belasting ontdoken door GOUD te kopen via de Shanghai Gold Exchange (SGE), zo schrijft de South China Morning Post. Het bedrijf kocht op papier voor meer dan €120 miljoen aan GOUD via de Shanghai Gold Exchange, zodat ze de btw van 17% op het GOUD kon terugvragen. Daarmee wist het bedrijf €20,8 miljoen aan belasting te ontlopen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 16 december 2015

Wat zijn nu de belangrijkste redenen voor fysiek GOUD kopen?

Het blijft een moeilijke markt voor beleggers. Nu de aandelenbeurzen niet meer lijken te stijgen, neemt de noodzaak toe verworven kapitaal te beschermen. Return of capital wordt belangrijker dan return on capital. Ik vind de volgende drie redenen de belangrijkste om in fysiek GOUD belegd te zijn, deze staan alle drie los van wat de GOUDprijs op korte of middellange termijn gaat doen…

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 16 december 2015

GOUDstandaard.com is vernieuwd!

GOUDstandaard heeft sinds kort een nieuwe website en wij nodigen u van harte uit deze te bezoeken. Vooral aan het design is veel aandacht gegeven. Ook is de website nu via een smartphone of tablet beter te bekijken.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 15 december 2015

Grafiek: GOUDvoorraad VS, Eurozone en BRICS sinds 2000

Eerder deze maand publiceerde de World Gold Council een overzicht van de GOUDreserves en valutareserves van alle landen van begin 2000 tot en met het derde kwartaal van 2015. Dat maakte ons nieuwsgierig, want hoeveel GOUD ging er gedurende deze periode ongeveer van Westerse centrale banken naar andere landen?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 december 2015

Er wacht een gigantische rally in GOUDmijnaandelen: deze 2 grafieken bewijzen het

Door de daling van de energiesector staan de grondstofaandelen op een historisch dieptepunt. De huidige neerwaartse cyclus is nog vele malen erger dan de laatste keer dat grondstoffen volledig onderuit gingen in 1999-2000. En het is niet alleen de energiesector die crasht. Maar ‘what comes down, must go up’.

Op onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat de gewone aandelenmarkt dit jaar een parabolische stijging inzette tegenover grondstoffen. En zoals dat op de financiële markten ALTIJD gaat, wordt een parabolische stijging ALTIJD gevolgd door een forse daling.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$