Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 1096 tot 1100
Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

GOUDreserves China verder gestegen

China heeft afgelopen maand Dollars gedumpt en weer GOUD gekocht. De Chinese Centrale Bank kocht....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

Rendementsvrij risico

Een veel gehoord (terecht) argument in het verleden tegen het kopen van GOUD is dat het geen rente of dividend oplevert. Maar nu veel staatsobligaties ook geen rendement meer opleveren, kunnen we dit argument naar de prullenbak verwijzen. Waarom zou u als belegger nog voor staatsobligaties kiezen, als u tegen dezelfde kosten ook bijvoorbeeld fysiek GOUD kunt bezitten?

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

GOUDprijs naar hoogste niveau in acht maanden

De GOUDprijs is vandaag gestegen naar het hoogste niveau in acht maanden tijd. Op het moment van schrijven staat de prijs 2,4% in de plus op €1.064 per troy ounce en €34.226 per kilogram. Mogelijk heeft het vastlopen van de onderhandelingen tussen de Griekse overheid en haar schuldeisers een positief effect gehad op de prijs van het edelmetaal. De aandelenmarkten staan vandaag flink lager.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 6 februari 2016

GOUDmijnen stijgen 38%

De aandelenkoersen van de grootste GOUDmijnen zijn in de eerste 5 weken van 2016 met 38% gestegen. De grootste stijger was....

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 6 februari 2016

GOUDprijs stijgt na gemengde banencijfers VS

GOUD ging gisteren wederom hoger in een erg volatiele handel. Het sloot op zijn hoogste punt in zeker 3 maanden tijd. Een gemengd Amerikaans banenrapport zorgde voor de nodige twijfel bij beleggers of de Fed de rente daadwerkelijk gaat verhogen dit jaar.

Het edelmetaal kende – door deze twijfel – deze week zijn sterkste wekelijkse prestatie op meer dan een jaar tijd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$