Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 1096 tot 1100
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 15 december 2015

Grafiek: GOUDvoorraad VS, Eurozone en BRICS sinds 2000

Eerder deze maand publiceerde de World Gold Council een overzicht van de GOUDreserves en valutareserves van alle landen van begin 2000 tot en met het derde kwartaal van 2015. Dat maakte ons nieuwsgierig, want hoeveel GOUD ging er gedurende deze periode ongeveer van Westerse centrale banken naar andere landen?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 december 2015

Er wacht een gigantische rally in GOUDmijnaandelen: deze 2 grafieken bewijzen het

Door de daling van de energiesector staan de grondstofaandelen op een historisch dieptepunt. De huidige neerwaartse cyclus is nog vele malen erger dan de laatste keer dat grondstoffen volledig onderuit gingen in 1999-2000. En het is niet alleen de energiesector die crasht. Maar ‘what comes down, must go up’.

Op onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat de gewone aandelenmarkt dit jaar een parabolische stijging inzette tegenover grondstoffen. En zoals dat op de financiële markten ALTIJD gaat, wordt een parabolische stijging ALTIJD gevolgd door een forse daling.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 14 december 2015

Beleggen in GOUDmijnen 2015: -21%

De aandelenkoersen van de grootste GOUDmijnen zijn dit jaar extreem volatiel geweest. Een GOUDmijnen zag de koers zelfs.....

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 14 december 2015

Vermeende uitvinder Bitcoin wilde voor $85 miljoen GOUD kopen

Craig Wright, de vermeende uitvinder van de Bitcoin, wilde in 2013 voor $85 miljoen GOUD kopen. Volgens de Australian had hij met zakenman Mark Ferrier uit Perth een deal gesloten om voor tientallen miljarden dollars aan GOUD te kopen met Bitcoins. Ook was hij van plan geweest software te kopen met de virtuele munt, die hij nodig had om een nieuw bedrijf op te starten.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 12 december 2015

GOUDvoorraad Oostenrijk, 15 ton van Londen naar Wenen

Oostenrijk heeft vanaf oktober 15 ton GOUD terug gehaald naar Wenen. Het is slecht een fractie van wat er nog meer....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$