Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 111 tot 115
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 20 juni 2017

Noord-Korea zit op een enorme GOUDmijn… maar heeft geen materiaal om die te ontginnen

Noord-Korea bezit een rijke voorraad mineralen, maar beschikt niet over de middelen om deze grondstoffen te ontginnen. Daardoor blijft het land afgesloten een grote bron van inkomsten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Vergeet de Bitcoin! Ethereum op weg om het nieuwe GOUD te worden

De nieuwste beleggingshype is Ethereum. De waarde van de jonge virtuele munt is geëxplodeerd met een stijging van 5.000 procent. Terwijl Bitcoin voorlopig nog met de meeste aandacht gaat lopen, lijkt Ethereum goed op weg om zijn bekendere zusje te gaan overschaduwen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Ook bij ethereum is niet alles GOUD wat er blinkt

De laatste weken lijkt alles Ethereum wat de klok slaat. Als we het nieuws mogen geloven is Ethereum de toekomst van Cryptocurrency. Het zou sneller zijn dan Bitcoin, goedkoper zijn en meer mogelijkheden hebben zoals bijvoorbeeld slimme contracten (smart contracts). Nu zijn wij waarschijnlijk bevooroordeeld bij Bitcoinspot en Bitcoin is ook niet perfect maar naast al het gejuich denken we dat Ethereum ook een aantal zwakke plekken heeft die ook aandacht verdienen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Bundesbank brengt GOUD terug naar Duitsland

In 2013 maakte de Bundesbank haar plannen bekend om een aanzienlijk deel van haar GOUDvoorraad terug te halen uit het buitenland. De centrale bank beloofde voor 2020 in totaal 300 ton GOUD uit New York en nog eens 374 ton uit Frankrijk te repatriëren. Er moet nog 91 ton uit Frankrijk opgehaald worden.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Amerikaanse overheid wil meer controle op GOUD, geld en bitcoin?

Het Amerikaanse Senaat behandelt een nieuw wetsvoorstel dat de overheid nog meer ruimte geeft om haar eigen bevolking af te luisteren en vermogen in beslag te nemen. Wordt het wetsvoorstel aangenomen, dan moeten Amerikanen die met meer dan $10.000 aan ‘monetaire instrumenten’ op reis gaan dat aangeven bij de overheid. Dan hebben we het dus niet alleen over contant geld, maar ook over bitcoins en edelmetalen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$