Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 111 tot 115
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 10 april 2017

GOUD als pensioen

Wist u dat wij vergeleken met 1950, tien jaar langer leven? Mannen geboren in 2015 worden gemiddeld 80 jaar en vrouwen 83 jaar volgens de statistieken van het CBS. Ook krijgen we minder kinderen volgens het CBS. In 1950 kregen we gemiddeld 3,1 kinderen terwijl dat nu 1,7 is. Twee ontwikkelingen die niet gunstig zijn voor de hoogte van uw pensioen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Willem Middelkoop verwacht GOUDprijs van $5.000

Volgens Willem Middelkoop kan de GOUDprijs in een nieuwe crisis naar $5.000 per troy ounce stijgen. Hij vreest dat er ruim acht jaar na de grote crisis van 2008 opnieuw een crash zal komen, waarbij bubbels in verschillende soorten beleggingen zullen leeglopen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Biflatie Bulletin: GOUDprijs in de lift na raketaanval

De GOUDprijs is flink opgelopen na oplaaiende geopolitieke spanningen in de wereld. De prijs van GOUD steeg ruim 20 dollar per troy ounce nadat bekend werd dat het Amerikaanse leger een raketaanval had uitgevoerd op een Syrische luchtmachtbasis.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

GOUDprijs stijgt na raketaanval op Syrie

De GOUDprijs bereikte vrijdag het hoogste niveau in meer dan vijf maanden, nadat het Amerikaanse leger besloot raketten af te vuren op een militair vliegveld in Syrië. De Amerikaanse raketaanval was een vergeldingsactie op een chemische aanval die eerder deze week plaatsvind in Syrië. Volgens Trump zit Assad achter deze aanval, al zijn daar nog steeds geen harde bewijzen voor geleverd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Prijzen olie en GOUD hoger na raketaanval VS in Syriƫ

De olie- en GOUDprijs gingen vrijdag omhoog, na de raketaanval van het Amerikaanse leger op een Syrische luchtmachtbasis.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$