Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 111 tot 115
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Deze GOUDmijn moet $190 miljard aan belastingen betalen!

GOUDmijnaandelen kunnen een heel lucratieve belegging zijn. Als de GOUDprijs stijgt, stijgen GOUDmijnaandelen nog sneller. Maar met investeringen in individuele GOUDmijnen is het oppassen geblazen. Dat werd gisteren nogmaals duidelijk.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

GOUDmijn Tanzania 42 procent lager na miljardenclaim overheid

De waarde van het aandeel Acacia Mining is in drie dagen tijd met 42% gedaald, nadat de regering van Tanzania een belastingclaim van $190 miljard bij de GOUDmijn neerlegde. De regering eist $40 miljard aan misgelopen belastingen en $150 miljard aan boetes en misgelopen rente van Acacia Mining, het bedrijf dat eigenaar is van alle grote GOUDmijnen in Tanzania.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Dit zijn de 19 meest waardevolle stoffen ter wereld

Iets waardevols is volgens het gezegde z’n gewicht in GOUD waard. Maar GOUD mag dan wel een goede investering zijn, de duurste stof ter wereld is het zeker niet. Op de lijst van 19 meest waardevolle stoffen ter wereld komt GOUD na onder andere schoonheidscrèmes, diamanten en drugs.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Uw pensioen in GOUD

Ons pensioen bouwen we grofweg op in 40 tot 50 jaar. Het is dus belangrijk dat we het opbouwen in iets dat in die periode ook minstens de waarde zal behouden.

Een fiat munt doet dat in principe niet. Een fiat munt verliest namelijk jaarlijks gemiddeld zeker 3% aan waarde.

Dat gegeven houdt in dat met die munt beleggingen moeten worden gedaan die dit verlies aan koopkracht minstens gaat compenseren.

De laatste jaren is dat een heel moeilijke opgave gebleken. Maar is GOUD dan beter?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

6 manieren waarop jongeren binnen de 5 jaar miljonair kunnen worden

Jongeren die de arbeidsmarkt betreden, hebben het niet altijd even gemakkelijk. De financiële crisis heeft hun toekomst gefnuikt. De GOUDen jaren liggen achter ons. Maar de economie kruipt recht en er zijn kansen die vroeger onmogelijk waren. Wil je binnen 5 jaar miljonair worden, kan je dat best op een van onderstaande 6 manieren doen.

Onderstaande tips kunnen jou afzonderlijk rijk maken wanneer je dat op de juiste manier aanpakt. Je kan ze ook proberen te combineren om nog sneller je doel te bereiken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$