EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1106 tot 1110 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 16 maart 2016

GOUD is beste belegging voor pensioenfondsen

Pensioenfondsen zouden tot 70% van hun vermogen in GOUD of GOUDgerelateerde beleggingen moeten investeren. Dat zegt vermogensbeheerder Christopher Wood van het toonaangevende Aziatische beleggingsfonds CLSA. De uitbreiding van het stimuleringsprogramma van de ECB en de invoering van een negatieve rente door de Bank of Japan laten volgens de vermogensbeheerder zien dat centrale banken verslaafd zijn geraakt aan ‘onconventioneel monetaire beleid’.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Video: GOUD is het geld van de vrije markt

Waarom werd GOUD en zilver vroeger gebruikt als geld? Was er een keizer, koning of regering die het aan de bevolking oplegde? Nee, het was de keuze van de vrije markt. Uit een langdurig proces van indirecte ruil kwamen GOUD en zilver naar voren als het meest geschikte ruilmiddel. Maar wat ging daar allemaal aan vooraf?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

‘GOUD is geld en geen investering’

Weinig mensen begrijpen het nut en het belang van GOUD. GOUD is geld en geen investering. Wanneer je je vermogen wil beschermen zodat het in de toekomst zijn waarde kan behouden, dan is geld een goede plaats om te starten, zo verklaart Jim Rickards.

Weinig mensen begrijpen het nut en het belang van GOUD. GOUD is geld en geen investering. Wanneer je je vermogen wil beschermen zodat het in de toekomst zijn waarde kan behouden, dan is geld een goede plaats om te starten, zo verklaart Jim Rickards.

Wanneer je in je portemonnee kijkt en eurobriefjes ziet, denk je aan geld. Je ziet je euro’s als geld, niet als een investering. Een investering brengt risico en rendement met zich mee. Je kan geld gebruiken om een investering te doen. Maar een briefje van €50 brengt niets op en is volgend jaar nog steeds een briefje van €50. Het is geld.

GOUD is ook geld. Een ounce GOUD is over een jaar ook nog steeds een ounce GOUD. Een klomp geel edelmetaal brengt niets op, het zal zich niet mysterieus vermenigvuldigen, het zal niet roesten of van kleur veranderen. GOUD is geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Japanners kopen veel meer GOUD door negatieve rente

Door de extreem lage rente neemt ook de vraag naar GOUD in Japan weer toe, zo verklaarde de grootste GOUDhandelaar van het land tegenover Bloomberg. De GOUDprijs is dit jaar al meer dan 17% gestegen, maar dat weerhoud de bevolking er niet van een deel van hun spaargeld om te zetten in GOUD.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Zilver zwaar ondergewaardeerd tov GOUD

Zilver is sterk ondergewaardeerd ten opzichte van GOUD. De laatste keer dat deze ratio werd behaald steeg de zilverprijs maar liefst met....

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs