Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 1111 tot 1115
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 januari 2016

Let goed op! Tijdens een aandelencrash worden de volgende miljonairs geboren

Een crash van de aandelenmarkt is goed nieuws … goed voor diegene die weten hoe ze er mee moeten omgaan. Miljonairs worden op de aandelenmarkt niet gemaakt wanneer de koersen stijgen, maar wel wanneer de koersen dalen. Wie dit begrijpt, maakt het meeste kans om miljonair te worden via de aandelenmarkt.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de GOUDmijnaandelen, daar worden nu de volgende miljonairs geboren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 januari 2016

Waarom blinkt GOUD maar half?

Het GOUD doet zijn werk als veilige haven in de huidige barre markttijden maar half. Waarom is er eigenlijk geen koersexplosie nu iedereen de weg naar de uitgang op de beurzen lijkt te zoeken?

De GOUDprijs heeft er een goed jaarbegin opzitten met een winst van 4% tot 1100 dollar per ounce. Toch kunnen GOUDkevers hier niet tevreden mee zijn in het licht van de stevige beurscorrectie. Ze hadden ongetwijfeld op een veel sterkere koerssprong gerekend.

Het edel metaal vervult eigenlijk onvoldoende zijn rol als veilige haven, zoveel is duidelijk. Er zijn verschillende redenen:

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 20 januari 2016

‘Peak gold’ voor de GOUDmijnen?

Volgens onderzoeksbureau Thomson Reuters en diverse grote bedrijven in de GOUDmijnsector zal de productie van GOUD spoedig een piek bereiken. Gebrek aan nieuwe investeringen en een dalende opbrengst uit operationele mijnen zal op termijn zorgen voor een daling van het aanbod van ‘nieuw GOUD’.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 20 januari 2016

GOUDproductie gaat dit jaar onderuit

Peak Gold was in de zomer van 2015. Na zeven jaren van stijging zal de GOUDproductie dit jaar met....

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 20 januari 2016

De werkelijke reden achter de moord op Gaddafi: GOUD

In oktober 2011 werd de Libische dictator Gaddafi vermoord door rebellen die gesteund werden door het Westen. De NAVO speelde een belangrijke rol in de omverwerping van het regime, dat volgens de officiële verklaring plaats moest maken voor democratie. Maar achter de schermen speelden er compleet andere belangen en argumenten mee, zo blijkt uit emails van Hillary Clinton die eind vorig jaar gepubliceerd werden. In één van die emails blijkt dat de NAVO niet uit was op het brengen van democratie, maar op het voorkomen van de totstandkoming van een door GOUD gedekte Afrikaanse valuta.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$