Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 1116 tot 1120
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Zilverprijs: grafiek toont potentieel

Er staat iets te gebeuren op de zilvermarkt de komende maanden. Er zijn verschillende indicatoren die wijzen op een bodem van de GOUDvergelijken.nl//kopen/1-troy-ounce-zilver-maple-leaf-munt" title="Zilverprijs" alt="Zilverprijs">zilverprijs. En zoals dat in het verleden steeds het geval was, eens de zilverprijs begint te stijgen, kan het hard gaan.

Om te beginnen is de particuliere vraag naar zilver hoog. De US Mint is de benchmark voor de vraag naar fysiek zilver voor de gewone belegger. Deze grafiek toont het potentieel van de zilverprijs. In de eerste 10 maanden van 2015 was de vraag bijna even groot als andere jaren gedurende de volledige 12 maanden.

2015 zal dus ongetwijfeld een nieuw recordjaar worden.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 30 november 2015

GOUDprijs naar $500 volgens Rabobank

Volgens de Rabobank is GOUD een bubbel die implodeert. De bank voorziet...

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Kijktip: De geheime wereld van GOUD

Vanavond om half negen wordt op nieuwszender RTL-Z de documentaire ‘De Geheime Wereld van GOUD’ uitgezonden. Volgens de aankondiging gaat de documentaire in op de bijzondere aantrekkingskracht die het edelmetaal heeft op de mensheid en op de rol die het speelt (speelde?) in het monetaire systeem.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Is renteverhoging Fed negatief voor GOUD?

Vaak wordt door verschillende media aan zogenaamde ‘experts’ gevraagd wat de redenen van een daling van GOUD op een bepaalde dag was. Het meest genoemde argument is de verwachte renteverhoging door de Federal Reserve. Maar is dat ook echt zo?

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Amerikaanse retailer slaat voor $10 miljoen GOUD en zilver in

De online retailer Overstock.com heeft voor $10 miljoen aan GOUDen en zilveren munten ingekocht als verzekering tegen financiële rampspoed, zo bericht de Financial Times. Volgens directeur Jonathan Johnson wordt het edelmetaal buiten het banksysteem bewaard voor het geval het elektronische betalingsverkeer faalt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$