EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1126 tot 1130 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

GOUD kopen vandaag is niet als aandelen kopen in 2009 maar als in 1941

Sinds de piek in 2011 daalde de GOUDprijs 46%, de zilverprijs 70% en GOUD/zilvermijnaandelen werden volledig gedecimeerd. Dit kwam echter niet als een verrassing voor de aanhangers van de ElliotWave techniek. Voor hen stond deze correctie in de sterren geschreven. Maar die sterren zeggen ook dat GOUD en zilver aan het begin staan van een nieuwe stijging die decennia kan duren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

JP Morgan verkiest GOUD boven aandelen

Zowel aandelen als GOUD hebben er sinds begin dit jaar een mooie herstelbeweging op zitten. Toch moeten we onze focus verleggen richting GOUD, alleszins volgens JP Morgan. Een expert van de zakenbank is van mening dat het nu verstandiger is om GOUD te kopen in plaats van aandelen.

Het advies van één van de meest gewaardeerde experts op Wall Street wordt in de financiële wereld op zijn minst serieus genomen. Marko Kolanovic, Global Head of Quantitative & Derivates Research bij JP Morgan, raadt beleggers aan om aandelen in te wisselen voor GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

GOUDreserves Rusland stijgen verder

Rusland heeft afgelopen maand de GOUDreserves weer verder zien toenemen. De Russische Centrale Bank kocht.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Aanslagen in Brussel: aandelen zakken weg – GOUD stijgt

De chaos in België is compleet na verschillende aanslagen op de luchthaven van Zaventem en de metrostations in Brussel. De aandelenmarkten zakken weg na deze nieuwe terreuraanslag, vooral aandelen uit de toeristische sector hebben het moeilijk. GOUD stijgt als veilige haven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 maart 2016

GOUDmijnaandelen blijven goedkoop ondanks stijging van bijna 100%

De GOUDprijs heeft tot nu tot de 3e beste start van het jaar genomen sinds de jaren ’70. GOUDmijnaandelen stegen in het eerste kwartaal nog veel harder, gemiddeld bijna 100%. Toch blijven de GOUDmijnaandelen naar historische maatstaven nog steeds goedkoop.

De GOUDprijs heeft tot nu tot de 3e beste start van het jaar genomen sinds de jaren ’70. GOUDmijnaandelen stegen in het eerste kwartaal nog veel harder, gemiddeld bijna 100%. Toch blijven de GOUDmijnaandelen naar historische maatstaven nog steeds goedkoop.

GOUDmijnaandelen hebben de wind in de zeilen. De kosten gingen de laatste jaren naar beneden. De goedkope olieprijs versterkt dit terwijl vele valuta verzwakten tegenover de Amerikaanse dollar en de GOUDprijs stijgt. De perfecte cocktail voor fors hogere marges. En het feestje lijkt nog niet ten einde.

Hoewel de sterke rally GOUDmijnaandelen duur maakt op basis van toekomstige winstverwachtingen, noteren ze gemiddeld nog steeds 19% goedkoper dan op hetzelfde moment vorig jaar op basis van hun GOUDreserves.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs