EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
25
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1141 tot 1145 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

Vooral de GOUDmijnaandelen stelen vandaag de show!

Je voelde in de voorbije dagen een zucht van verlichting door de markten gaan. De onderbreking van de beurscorrectie zette door. De koersen lijken nu eindelijk te draaien. Helaas zitten er weinig fundamenten achter. De koersen werden met name gedragen door de flinke herstelbeweging in de oliemarkt.

Daar waar de olieprijs recent nog flirtte met 25 dollar per vat, klopte olie deze week al eens aan bij 35 dollar. Zo snel kan het gaan bij grondstoffen…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

Donald Trump en cash

Tijdens deze periode is het erg lastig kiezen welk onderwerp over te schrijven, de gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op. Wat ik persoonlijk erg opmerkelijk vond was dat de ABN Amro haar koersdoel voor GOUD in 2016 onlangs veranderde van $900 naar $1.300 per troy ounce.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

GOUDreserves Rusland worden verder uitgebouwd ondanks recessie

Ondanks de financiële moeilijkheden  verhoogt Rusland zijn GOUDreserves. Dit is echter niet om economische redenen maar eerder om politieke redenen, met name het aanvallen van de suprematie van de dollar.

Ondanks de financiële moeilijkheden  verhoogt Rusland zijn GOUDreserves. Dit is echter niet om economische redenen maar eerder om politieke redenen, met name het aanvallen van de suprematie van de dollar.

Het lijkt een stille aanval op de dollar, welke rustig en zonder veel bekendmaking wordt uitgevoerd door Vladimir Poetin. Alleen al in januari werd er een verhoging doorgevoerd met 20 ton wat de totaalhoeveelheid op meer dan 1300 ton GOUD brengt. Terwijl men politiek vreest voor een nieuwe koude oorlog lijkt deze in de financiële wereld al gestart te zijn.

Met deze aankopen probeert Rusland de suprematie van Amerika en Europa te breken. Wie GOUD op dergelijke schaal koopt vermindert namelijk de dominantie van de westerse valuta’s. De enige reden waarom dit werd aangekocht is om terug meer macht naar zich toe te trekken. Uit economisch oogpunt is het opbouwen van de reserves niet interessant. Rusland zit momenteel in een ernstige economische crisis en de roebel is in dalende lijn. Het land kan daarom elke dollar en/of euro die binnenkomt goed gebruiken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 28 februari 2016

GOUDprijs naar $1900 volgens BNP Paribas

De analist van BNP Paribas Fortis gaf afgelopen aan dat de GOUDprijs technisch is uitgebroken. De bank...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zondag 28 februari 2016

Einde Bear Market bij GOUD? Dan kan er dit gebeuren…

Jeff Clark, van Hard Assets Alliance, deed een onderzoek naar de historische Bear Markets bij GOUD. Clark komt tot de conclusie dat we op dit moment te maken hebben met de zevende serieuze Bear Market sinds het jaar 1975 en zocht daarnaast uit wat er de vorige keren gebeurde toen deze Bear Markets ten einde kwamen.

Op de bovenstaande grafiek is zichtbaar wat er in het verleden gebeurde toen de Bear Markets bij GOUD ten einde kwamen. We kunnen zien dat de GOUDprijs sinds dat moment met minimaal 25 procent in waarde steeg en met maximaal 717 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs