EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1146 tot 1150 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 27 februari 2016

Deutsche Bank "tijd om GOUD te kopen"

Deutsche Bank is net als de ABN AMRO gedraaid van negatief naar positief wat betreft beleggen in GOUD. De bak ziet de GOUDprijs naar....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

Volgende halte voor GOUD: $1.400

De GOUDprijs kende een parabolische start van 2016 met een stijging van bijna $200 op enkele weken. Nu consolideert de GOUDprijs deze winst. Een top-analist omschrijft GOUD als een superheld in turbulente beurstijden. Wanneer de turbulentie aanhoudt, kan de GOUDprijs nog door stijgen tot $1.400.

Terwijl Goldman Sachs zijn klanten aanraadt om GOUD te verkopen, blijft de prijs goed standhouden boven $1.200 en daalt de kans op een renteverhoging door de Federal Reserve in maart van 50% naar 10%. Dit ondersteunt een verdere stijging van het gele edelmetaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

Waar kan je nog GOUD kopen zonder dat de overheid het weet?

De ‘war on cash’ werd hier al uitvoerig beschreven. Overheden willen alle financiële transacties kunnen opvolgen. Alles wat je doet met je geld, willen ze weten. Daarom dat ze stap voor stap het gebruik van cash geld willen elimineren. GOUD is een goed alternatief om geld/vermogen te bewaren zonder dat de overheid het weet. Maar dan mogen ze uiteraard ook niet weten dat je GOUD koopt.

Fysiek GOUD koop je niet als belegging, het is een verzekering tegen financieel onheil. GOUD wordt al duizenden jaren over heel de wereld gebruikt als een waardevol betaalmiddel. Het is deelbaar, gemakkelijk te transporteren, duurzaam en waardevol. Het is de grootste vijand van papier geld, daarom dat je GOUD buiten de kennis van de overheid moet houden, zo zegt Casey Research.

In de Verenigde Staten was er een grote confiscatie van GOUD tijdens de jaren ’30. Er stond een boete van $10.000 en een gevangenisstraf van 10 jaar op het bezit van GOUD. In de moderne tijd zal dit niet meer mogelijk zijn, nu zal de confiscatie digitaal plaatsvinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

Deutsche Bank: Het is tijd om GOUD te kopen

De GOUDkoers is dit jaar al flink gestegen, maar volgens analisten van Deutsche Bank is het nog steeds gerechtvaardigd om GOUD te kopen. Toenemende stress in het financiële systeem, de dreigende toename van het aantal wanbetalingen op bedrijfsleningen in de Verenigde Staten en het risico van een scherpe waardedaling van de Chinese munt zijn volgens analisten van de bank reden om veilige havens op te zoeken.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

Beleggen in GOUD en zilver: 3 tips van 3 experts

GOUD en zilver presteren uitstekend in 2016. Veel beleggers vragen zich dan ook af of het nog de moeite is om op de trein te springen. Rick Rule, David Morgan en Ross Beaty zijn 3 doorwinterde experts als het op GOUD en zilver aankomt.

Dit is hun advies.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs