Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1146 tot 1150
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

In deze valuta staat de GOUDprijs op recordhoogte…

De GOUDprijs is de laatste dagen behoorlijk gestegen, maar in euro’s en dollars staat de koers nog steeds een stuk lager dan het recordniveau van een aantal jaar geleden. Toch zijn er ook valuta waarin GOUD op dit moment nieuwe records neerzet...

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

Zwitserland exporteerde in november veel GOUD naar Azië

India en Hong Kong hebben in november weer een enorme hoeveelheid GOUD uit Zwitserland gehaald, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Zwitserse douane. India importeerde in deze maand 81,5 ton GOUD, terwijl Hong Kong bijna 52,3 ton binnenhaalde. In totaal heeft Zwitserland dit jaar al meer dan 1.200 ton GOUD naar Azië geëxporteerd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

4 grafieken tonen duidelijk aan: Verkoop aandelen – Koop GOUD

Onderstaande grafieken zijn zo klaar als een klontje. De Zwitserse grootbank UBS windt er dan ook geen doekjes rond: aandelen zijn absoluut te vermijden de komende jaren terwijl GOUD en GOUDmijnaandelen op de bodem zitten.

Het is toch iets bijzonders als een grootbank dergelijke voorspellingen doet, maar de sterren in de hemel staan op een lijn: aandelen zijn out – GOUD is in.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

Wikileaks cables: Hoe GOUD teruggebracht kon worden in het monetaire systeem

In 2013 hebben we op Marketupdate verschillende Wikileaks cables over GOUD gepubliceerd. Zoals u weet werden er door Wikileaks de laatste jaren heel veel vertrouwelijke documenten uitgelekt, die een inkijkje geven in de communicatie tussen ministeries van verschillende landen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

Chinese yuan onder druk, bitcoin hoger

De verdere afbrokkeling van de Chinese yuan zorgt voor zware verliezen op de internationale beurzen. Zowat alles kleurt donkerrood met uitzondering van de yen, GOUD,…en bitcoin. De virtuele munt wint 4,5% en stijgt voor het eerst in een maand boven de 450 USD.

Het verband tussen yuan-zwakte en de bitcoin is niet toevallig. China wordt al vele jaren geconfronteerd met een enorme kapitaalvlucht maar onder invloed van de economische vertraging gaan beleidsmakers steeds verder om deze vlucht af te blokken door onder meer kapitaalcontroles in te stellen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$