Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 116 tot 120
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Olie binnenkort waardeloze grondstof?

Olie, het zwarte GOUD van weleer, is nu één van de slechtst presterende grondstoffen ter wereld. Deze basisgrondstof van de wereldeconomie laat momenteel het slechtste semester noteren van de laatste 20 jaar.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

ABN Amro voorziet stijging GOUDprijs naar $1400

De GOUDprijs in euro is de laatste weken sterk gedaald, maar in dollars uitgedrukt weet het edelmetaal geen duidelijke richting te kiezen. Toch zullen de positieve factoren later dit jaar echter de overhand krijgen, zo verwacht analist Georgette Boele van de ABN Amro.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

'Dikke vinger' zet GOUDprijs licht lager

De GOUDprijs heeft maandag een opvallende daling gemaakt nadat een enorme verkooporder werd gedaan. Analisten vermoeden dat een handelaar een fout maakte, een zogeheten 'dikke vinger'.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 26 juni 2017

GOUDprijs maakt duikeling na plotselinge verkooporder

De GOUDprijs maakte vanmorgen om negen uur een duikeling van meer dan één procent, nadat er opeens een ongebruikelijk grote hoeveelheid GOUD op de termijnmarkt werkt aangeboden. In ene minuut tijd werd er opeens voor 1,8 miljoen troy ounce aan edelmetaal verhandeld, een piek waar zelfs de Brexit en de overwinning van Trump niet aan konden tippen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

Twee grafieken. Duidelijk signaal.

Vorige week verwees ik u in al naar het fantastische jaarlijkse In Gold we Trust rapport van vermogensbeheerder Incrementum.

Ik liet u zien hoe ongelofelijk hoog het stijgingspotentieel van GOUD en zilver is. Op basis van reële berekeningen. Hieronder een andere grafiek die zeer veelzeggend is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$