Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 116 tot 120
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

LBMA maakt GOUDvoorraden Londen openbaar

Met ingang van deze zomer gaat de LBMA de totale voorraden GOUD en zilver van alle opslaglocaties in Londen openbaar maken. Ook de voorraden platina en palladium in opslag zullen op een later moment worden vrijgegeven. De cijfers hebben uitsluitend betrekking op edelmetalen die fysiek in Londen opgeslagen liggen, dus niet op edelmetaal dat vanuit andere locaties aangeleverd kan worden.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

SOS GOUD

GOUD ligt weer eens onder vuur, en dan weten we het wel bij Slim Beleggen: het is dan altijd een drukke tijd met het beantwoorden van paniekerige e-mails.

De onderwerpsregel van onze mailing hebben we vandaag niet zelf bedacht. We kregen hem letterlijk in onze mailbox gisteren van een abonnee.

We gaan u zelfs de complete inhoud van de e-mail laten lezen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

De GOUDprijs daalt

Onderstaande grafiek hebben we u hier wel vaker laten zien. En keer op keer, hebben we aangegeven om deze grafiek uit te printen en het liefst boven uw bed te hangen. Wie deze grafiek goed begrijpt, zal beter beleggen. Ongetwijfeld.

We hebben het over deze grafiek:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

Olie terug op weg naar historisch dieptepunt

De prijs van het zwarte GOUD, olie, is opnieuw gedaald tot het laagste niveau van de afgelopen vijf maanden. Daarbovenop is de bodem volgens analisten nog niet bereikt en kan deze nog 10% dalen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017

GOUDprijs neemt duikvlucht

De GOUDprijs heeft afgelopen week zijn sterkste neergang gemaakt sinds november. Meevallende cijfers over de Amerikaanse economie en de verwachting bij beleggers dat de eurogezinde Emmanuel Macron zondag de Franse presidentsverkiezingen wint, zorgen ervoor dat GOUD minder wordt opgezocht als veilige haven voor beleggers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$