EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 116 tot 120 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Dit GOUDmijnbedrijf lijkt de inhaalrace begonnen te zijn

Ondanks dat het voor de GOUDmijnsector – in tegenstelling met het onderliggende metaal – een moeilijk jaar is tot zover, lijkt er nu voor vele van deze aandelen een ommekeer in de maak.

Liefhebbers van deze sector doen er dan ook goed aan om de betere GOUDmijnaandelen op te sporen en deze goed in de gaten te houden, bedrijven zoals bijvoorbeeld Yamana Gold.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

HelloGold of: van plastic GOUD maken!

In Kuala Lumpur, Maleisië, verschijnen momenteel de eerste automaten die (digitaal) GOUD uitkeren in ruil voor lege blikjes en plastic flessen. HelloGold is een start-up uit 2015 die alvast de plaatselijke bevolking wil aanzetten tot meer recycleren. Tegelijkertijd verkrijgen beleggers toegang tot GOUD als investering.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Wat zijn GOUD en zilver royalty bedrijven?

Royalty bedrijven zijn niet zomaar GOUD- of zilvermijnen. Het is een uniek concept waarbij ze GOUD en zilver produceren zonder de lasten te dragen van de immense investeringen in de grond. Ze betalen geld aan een GOUD- of zilvermijn om de mijn (verder) te ontwikkelen en krijgen daarvoor in ruil een deel (meestal een percentage) van de opbrengst.

Deze bedrijven hebben slechts een beperkte en vaste kost waardoor ze een gigantische hefboom creëren bij een stijgende productie en een stijgende GOUD- en zilverprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Bij elke correctie klimt GOUD omhoog…

Straks, als het paniek is, dan staat de media weer bol van de artikelen over GOUD en de verwachtingen die hieraan gekoppeld zijn.

Straks, als het paniek is, dan staat de media weer bol van de artikelen over GOUD en de verwachtingen die hieraan gekoppeld zijn.

[...] De dollar verliest aan terrein en dat zou normaliter de GOUDprijs opdrijven, omdat de dollar en GOUD tegengesteld bewegen.

[...] Het kan niet anders dan dat GOUD opnieuw de veilige haven wordt. Onderhuids is er al veel gaande. De volgende grafiek laat zien wat het effect hiervan is op de GOUDprijs. Langzaam kruipt de GOUDprijs omhoog, maar dit is maar een voorbode...

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 8 april 2018

Misschien wel de beste manier om in te spelen op een stijgende GOUD & koperprijs

Freeport-McMoran is een van de bekendste bedrijven in de grondstoffensector. Dit mijnbedrijf heeft zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Arizona.

Freeport-McMoran is een van de bekendste bedrijven in de grondstoffensector. Dit mijnbedrijf heeft zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Arizona.

Ze zijn vooral actief in koper en GOUD: beide grondstoffen presteren de laatste tijd goed.

Dat is ook aan de koers van Freeport-McMoran te zien.

Alex van de website MacroOps ziet een mooie kans in dit aandeel om nu een long positie in te nemen, voor zij die dat nog niet gedaan hebben.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs