EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 116 tot 120 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 27 december 2017

Goldman Sachs: Bitcoin is geen bedreiging voor GOUD

Veel GOUDhandelaren gaan er vanuit dat de ontwikkelingen rondom de Bitcoin van invloed zijn op de vraag naar GOUD. Uit een onderzoek van Goldman Sachs blijkt echter dat dit niet het geval is.

Veel GOUDhandelaren gaan er vanuit dat de ontwikkelingen rondom de Bitcoin van invloed zijn op de vraag naar GOUD. Uit een onderzoek van Goldman Sachs blijkt echter dat dit niet het geval is.

Veel GOUDanalisten suggereren dat de GOUDprijs de afgelopen maanden is gedaald vanwege de stijgende prijs van de Bitcoin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Het slimme geld zit short GOUD

Het ziet er niet al te goed uit voor GOUD. Er komt maar geen versnelling naar boven in de prijs en dit was – op uitzondering van 2016 – weer eens een jaar zoals de vorige 4, een teleurstelling dus voor de GOUDkevers.

En het slechte nieuws loopt hier waarschijnlijk niet ten einde zo blijkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Is bitcoin digitaal GOUD?

Ligt GOUD er levenloos bij omdat alle aandacht naar bitcoin gaat? Vloeit het geld dat normaal naar GOUD zou stromen nu richting de digitale munt?

Is bitcoin digitaal GOUD?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 6 december 2017

BRICS willen gezamenlijk handelsplatform voor GOUD

De BRICS landen willen een nieuw handelsplatform opzetten om rechtstreeks GOUD te kunnen verhandelen. Dat zei Sergey Shvetsov, plaatsvervangend gouverneur van de Russische centrale bank, onlangs tegenover persbureau TASS. Hij verwacht dat de rol van andere handelscentra in de toekomst minder belangrijk zal worden, omdat een steeds groter gedeelte van de wereldwijde handel in GOUD naar de opkomende economieën zal verschuiven.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 5 december 2017

Bitcoin gaat helemaal door het dak: "Eens zal de zeepbel spatten"

Achteraf is altijd makkelijk praten, maar wie zeven jaar geleden voor 100 euro bitcoins had gekocht om netjes bij te houden zou vandaag multimiljonair zijn. De virtuele munt schiet door het dak en is momenteel 10.000 dollar waard. Experts zijn aan het wachten tot de zeepbel spat, maar de ‘believers’ geloven nog rotsvast in hun virtueel GOUD.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs