Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 1161 tot 1165
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 januari 2016

Het is echt zo simpel!

Verliezen die op de beurzen oplopen tot -10% en meer en tegelijk een positieve start van 2016 voor GOUD (+3%) en zilver (+1,50%)…

“We zullen wel content zijn zeker?” vroeg iemand ons eerder deze week via e-mail…

Nee, tevreden zijn we niet. Het is best mogelijk dat het volgende stuk van de financiële crisis, die in de zomer van 2007 begon, hier en nu voor onze deur staat.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 21 januari 2016

GOUDprijs in de lift door onrust op beurzen

De GOUDprijs is bezig met een flinke opmars. Het edelmetaal wordt in economisch onzekere tijden gezien als een veilige vluchthaven voor beleggers.

Sinds begin dit jaar is de prijs van GOUD al met ruim 4 procent gestegen. Daarmee ligt de GOUDprijs op koers voor de beste maand sinds januari vorig jaar. De prijs van een troy ounce (31,1 gram) bedraagt nu meer dan 1107 dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 januari 2016

Let goed op! Tijdens een aandelencrash worden de volgende miljonairs geboren

Een crash van de aandelenmarkt is goed nieuws … goed voor diegene die weten hoe ze er mee moeten omgaan. Miljonairs worden op de aandelenmarkt niet gemaakt wanneer de koersen stijgen, maar wel wanneer de koersen dalen. Wie dit begrijpt, maakt het meeste kans om miljonair te worden via de aandelenmarkt.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de GOUDmijnaandelen, daar worden nu de volgende miljonairs geboren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 januari 2016

Waarom blinkt GOUD maar half?

Het GOUD doet zijn werk als veilige haven in de huidige barre markttijden maar half. Waarom is er eigenlijk geen koersexplosie nu iedereen de weg naar de uitgang op de beurzen lijkt te zoeken?

De GOUDprijs heeft er een goed jaarbegin opzitten met een winst van 4% tot 1100 dollar per ounce. Toch kunnen GOUDkevers hier niet tevreden mee zijn in het licht van de stevige beurscorrectie. Ze hadden ongetwijfeld op een veel sterkere koerssprong gerekend.

Het edel metaal vervult eigenlijk onvoldoende zijn rol als veilige haven, zoveel is duidelijk. Er zijn verschillende redenen:

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 20 januari 2016

Peak gold voor de GOUDmijnen?

Volgens onderzoeksbureau Thomson Reuters en diverse grote bedrijven in de GOUDmijnsector zal de productie van GOUD spoedig een piek bereiken. Gebrek aan nieuwe investeringen en een dalende opbrengst uit operationele mijnen zal op termijn zorgen voor een daling van het aanbod van ‘nieuw GOUD’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$