EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1171 tot 1175 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 5 maart 2016

GOUD ETF: instroom kapitaal op record nivo

De grootste GOUD ETF zag de afgelopen 2 maanden 145 ton GOUD.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

GOUD nu officieel in een stierenmarkt

Gisteren piekte de GOUDprijs eventjes op $1.269,30. Dit is een stijging van $219,70 ten opzichte van het dieptepunt in december. Dit komt overeen met een stijging van 20,90% waarmee de GOUDprijs in een officiële nieuwe stierenmarkt terecht kwam. Op het moment van schrijven noteert de GOUDprijs boven $1.270.

Het handelsvolume in GOUD op de Comex lag met 21 miljoen ounces 50% hoger dan het dagelijkse gemiddelde. Er is duidelijk terug appetijt voor het gele edelmetaal. Dit blijkt ook uit de vraag naar GOUD-ETF’s. De kluizen van de GOUD-ETF’s zaten niet meer zo vol sinds januari 2014.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Juweliers India in staking vanwege belasting op GOUD

Juweliers in heel India zijn drie dagen in staking gegaan vanwege een nieuwe belasting op GOUDen sieraden. De maatregel werd eerder deze week door de overheid aangekondigd om de vraag naar GOUD af te remmen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

GOUDprijs naar hoogste niveau in bijna drie jaar

De GOUDprijs is vandaag gestegen naar het hoogste niveau in bijna drie jaar tijd. Op het moment van schrijven wordt er €1.163 betaalt voor een troy ounce, dat is 31,1 gram puur GOUD. Sinds het begin van dit jaar is de GOUDprijs al met 19% gestegen, de sterkste rally van GOUD sinds begin vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Canada verkoopt GOUDreserve

Canada heeft in februari het laatste deel van haar GOUDvoorraad verkocht. In februari werd het laatste deel van 21.851 troy ounce aan GOUDen munten in de verkoop gedaan. Daarmee is Canada de enige van alle G20 landen zonder een GOUDreserve.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs