EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1181 tot 1185 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 2 maart 2016

4 grafieken die schreeuwen: Koop GOUD!

Begin 2009 kon je amper GOUD kopen zonder een forse premie te betalen. Het duurde ook verschillende weken vooraleer het GOUD geleverd kon worden. Dealers waren gefrustreerd omdat ze de vraag niet konden bijhouden. Dit was de start van een van de sterkste bull runs in de geschiedenis van GOUD. En vandaag gebeurt het allemaal opnieuw.

‘Er is GOUD genoeg’ … ‘De GOUDproductie stijgt’ … het zijn veel gehoorde zinnen als het over GOUD gaat. De realiteit leert echter dat er nooit genoeg GOUD is wanneer een crisis om de hoek loert. Op de momenten dat het echt nodig is, ligt de vraag vele malen hoger dan het aanbod. Dat is wat we vandaag opnieuw zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 maart 2016

GOUD naar $1400 volgens analist Family Office

De stijging in de GOUDprijs is nog maar het begin van van een verdere stijging volgens....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016

Run op GOUD onder centrale banken al begonnen?

Centrale banken hebben sinds de Londen Gold Pool van de jaren zestig niet meer zoveel GOUD gekocht als in de afgelopen jaren, zo bericht Eddie van der Walt van Bloomberg. Volgens cijfers van het IMF voegen centrale banken nu al acht jaar op rij edelmetaal aan hun reserves toe, de langste onafgebroken reeks in bijna vijftig jaar tijd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016

Een technische analyse op de GOUDprijs

Het technische plaatje van GOUD ligt er sinds februari dit jaar een stuk beter bij. Sterker nog: GOUD doet eigenlijk alles wat je zou verwachten, van een asset die in een nieuwe korte termijn uptrend zit.

Het technische plaatje van GOUD ligt er sinds februari dit jaar een stuk beter bij. Sterker nog: GOUD doet eigenlijk alles wat je zou verwachten, van een asset die in een nieuwe korte termijn uptrend zit.

Laten we eerst eens kijken naar het langetermijnplaatje: de weekgrafiek. Wij kijken trouwens naar de GLD-ETF, omdat dit de ETF is waarmee je het makkelijkst kan handelen op de GOUDprijs.

Op de grafiek is een duidelijke uitbraak zichtbaar. Rond de 115 punten is een weerstand geslecht met een grote gap. Hierbij wordt direct duidelijk dat een terugval tot 114 mag worden gezien als een terugtest van het uitbraakniveau.

Ook op de daggrafiek is het uitbraakniveau duidelijk zichtbaar:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016

GOUDvoorraad GLD naar hoogste niveau sinds september 2014

De GOUDvoorraad van het grootste GOUD-ETF ter wereld is weer terug op het hoogste niveau sinds september 2014, zo blijkt uit de laatste cijfers. Sinds het begin van dit jaar is er al 135 ton GOUD aan het GOUD ETF toegevoegd, een toename van 21%. Met een instroom van $4,55 miljard sinds het begin van dit jaar voert GLD de ranglijst aan van meest populaire ETF’s van dit moment.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs