Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 1191 tot 1195
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

GOUDprijs breekt door de €1.000

De GOUDprijs heeft dinsdag de grens van €1.000 per troy ounce weten te doorbreken en is daarmee terug op het niveau van begin december. Rond het middaguur stond de GOUDkoers op €1.004,28 per troy ounce, een stijging van 0,97%. Gisteren steeg de prijs van het edelmetaal ook al met 2% als gevolg van de toenemende spanningen in het Midden-Oosten en het negatieve sentiment op de aandelenmarkten. 

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 4 januari 2016

Rick Rule en Keith Neumeyer over GOUD en Zilver in 2016

Rick Rule (Sprott) en Keith Neumeyer (First Majestic Silver) over beleggen in GOUD en zilver in 2016...

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 4 januari 2016

GOUDprijs 2% hoger op eerste beursdag van 2016

Terwijl de aandelenmarkten wereldwijd rood kleuren stijgen de koersen van edelmetalen. De GOUDprijs staat op het moment van schrijven bijna 2% hoger op bijna €996 per troy ounce, terwijl de prijs van een kilo zilver een procent hoger staat op ruim €414. De edelmetalen profiteren van hun status als veilige haven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 4 januari 2016

GOUD in 2015: voor sommige was het een topjaar

Het lijkt wel alsof GOUD in 2015 opnieuw een erbarmelijk slecht jaar achter de rug had. Dit is echter een totaal verkeerd beeld. In Amerikaanse dollar daalde de GOUDprijs met 11% in 2015 MAAR in euro bijvoorbeeld beperkte de daling zich tot 1%. Van de grootste en belangrijkste valuta ter wereld steeg de GOUDprijs zelfs in 10 van de 17 gevallen.

De GOUDprijs steeg het meeste in ArgentiniĆ«, met een stijging van 37%, op de voet gevolgd door BraziliĆ« waar de GOUDprijs in Braziliaanse real 33% hoger het jaar afsloot. Ook in Mexico, Rusland, Zuid-Afrika, Turkije en OekraĆÆne hadden beleggers in GOUD een goed jaar achter de rug.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 januari 2016

VIDEO: Doug Casey gaat voor GOUD in 2016

Doug Casey, venture capitalist, oprichter en voorzitter van Casey Research en gerenommeerd anarcho-kapitalist breekt op de website van de Canadese commodity trader Kitco een lans voor GOUD.

De rate hike van de Fed zal een slachting teweegbrengen op de beurzen, waardoor meer mensen zullen teruggrijpen naar GOUD. Ondanks manipulaties van de GOUDprijs zal dit sowieso een effect hebben op de handelsprijzen.

Voor gold bugs much ado about nothing. Wie het financieel riedeltje doorheeft, ziet GOUD niet als een belegging, maar als een verzekering tegen de volledige financiƫle en maatschappelijke meltdown. In dat paradigma is de reƫle prijs van GOUD in discrete tijd een stuk minder belangrijk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$