Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 121 tot 125
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017

GOUD kopen met korting, hoe werkt dat?

Marketupdate sprake met John Hooft van Gold Investments Europe over hun GOUDobligatie, een populair beleggingsproduct waarmee particulieren met een bijzonder aantrekkelijk rendement in GOUD kunnen beleggen. Hoe gaat dit precies in zijn werk? En hoe weet Gold Investments Europe een rendement van 6,5% voor haar investeerders te realiseren? We behandelden de meest gestelde vragen over deze GOUDobligatie.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

GOUD: het grote plaatje!

Het zal u inmiddels wel duidelijk zijn: we zijn niet de gemiddelde club analisten.

We zijn niet specifiek voor het één, of voor het ander. We zijn vooral voor activa, die ons en uw vermogen fors kunnen laten toenemen.

Het maakt ons verder niet uit, wat de menigte daar dan van denkt.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Een dag geen schandaal is een dag niet geleefd

Er was eens een GOUDeerlijke ambtenaar…met 60 miljoen op de bank. ‘Een dag geen schandaal is een dag niet geleefd in China’, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Het verhaal van de dag is voor De Kort een topambtenaar van de politie in China die op basis van een ambtenarensalaris 60 miljoen dollar bij elkaar geharkt. ‘Dit is indicatief voor het probleem van corruptie in China, dat een groot probleem is.’

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: zondag 4 juni 2017

Column: De koopkracht van GOUD

Een veel gebruikt argument tegen het bezit van GOUD is dat de prijs van het edelmetaal zeer volatiel is. De GOUDprijs is immers onderhevig aan tal van invloeden, zoals veranderingen in de wisselkoers, uitspraken van centrale banken, macro-economische cijfers en politieke gebeurtenissen. Voeg daar de miljarden aan speculatief vermogen bij en je begrijpt waarom de prijs van het edelmetaal soms sterk op en neer kan bewegen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 2 juni 2017

Nederlandse GOUDsector tekent akkoord over aanpak misstanden

De GOUDsector in ons land gaat uitwassen bij de winning en recycling van het edelmetaal aanpakken. 

De afspraak moet ervoor zorgen dat de mensenrechten in de keten gerespecteerd worden. Ook moet de winning en hergebruik van het GOUD milieuvriendelijker worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$