EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1201 tot 1205 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 12 februari 2016

GOUDprijs naar recordniveau ten opzichte van olie

De GOUDprijs is deze week gestegen naar een nieuwe all-time high ten opzichte van een andere belangrijke grondstof in de wereld, namelijk olie. Op het moment van schrijven krijg je meer dan 46 vaten ruwe olie voor een troy ounce GOUD, een niveau dat zelfs in de financiële crisis van 2008 en de oliecrisis van 1973 niet bereikt werd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 12 februari 2016

Canada verkoopt groot deel GOUDvoorraad

Canada heeft begin dit jaar een groot deel van haar GOUDvoorraad verkocht. Eind vorig jaar beschikt het land nog over een officiële GOUDreserve van 3 ton, maar de laatste cijfers van het ministerie van Financiën laten zien dat er nu nog maar 0,62 ton van het gele metaal in de kluis ligt. Dat is een daling van bijna 80%.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 12 februari 2016

Het is weer zover: mensen staan aan te schuiven om GOUD te kopen

De GOUDprijs gaat bijna kaarsrecht omhoog dit jaar uit vrees voor een nieuwe financiële crisis. Maar deze week is de manie compleet. Enkele GOUDhandelaren verklaren aan het Britse Telegraph dat bankiers en mensen weer staan aan te schuiven om GOUD te kopen.

BullionByPost, de grootste Britse online GOUDhandelaar, verkocht deze week op 1 dag voor £5,6 miljoen GOUD. Dit is meer dan het vorige dag record van £4,4 miljoen in oktober 2014. BullionByPost neemt orders tot £25.000 aan via de website en hoger via de telefoon.

Sinds eind vorig jaar neemt de interesse toe zegt oprichter Rob Halliday-Stein, maar deze week is het knotsgek. Hij voegde er nog aan toe dat sommige bankiers ongewoon hoge orders plaatsen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 februari 2016

Mexicaanse peso een van de zwaarst getroffen valuta’s

De Mexicaanse peso kent een spectaculaire daling. Dit jaar – de afgelopen 6 weken – verloor het 8 procent van zijn waarde ten opzichte van de dollar, meer dan welke grote valuta dan ook. Sinds juni 2014 kent het een daling van 33 procent en staat nu op 19,2 peso’s t.o.v. de dollar, het laagste ooit.

GOUD stootte gisteren naar $1.263.90 per ounce, het kent dit jaar een stijging van meer dan 18 procent ten opzichte van de dollar. De grootste winst wist zij echter te boeken ten opzichte van de Russische roebel – over de afgelopen 60 dagen een winst van 25 procent – maar goede tweede in rij is GOUD in Mexicaanse peso’s met een winst van 23,49 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 februari 2016

Ook in 2015 veel vraag naar fysiek GOUD

De vraag naar fysiek GOUD was het afgelopen jaar onverminderd groot, zo blijkt uit het nieuwste kwartaalrapport van de World Gold Council. Centrale banken kochten vorig jaar meer GOUD, terwijl de vraag naar sieraden wereldwijd juist wat daalde. Het aanbod van sloopGOUD daalde.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs