Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 1226 tot 1230
Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 16 december 2015

Wat zijn nu de belangrijkste redenen voor fysiek GOUD kopen?

Het blijft een moeilijke markt voor beleggers. Nu de aandelenbeurzen niet meer lijken te stijgen, neemt de noodzaak toe verworven kapitaal te beschermen. Return of capital wordt belangrijker dan return on capital. Ik vind de volgende drie redenen de belangrijkste om in fysiek GOUD belegd te zijn, deze staan alle drie los van wat de GOUDprijs op korte of middellange termijn gaat doen…

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 16 december 2015

GOUDstandaard.com is vernieuwd!

GOUDstandaard heeft sinds kort een nieuwe website en wij nodigen u van harte uit deze te bezoeken. Vooral aan het design is veel aandacht gegeven. Ook is de website nu via een smartphone of tablet beter te bekijken.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 15 december 2015

Grafiek: GOUDvoorraad VS, Eurozone en BRICS sinds 2000

Eerder deze maand publiceerde de World Gold Council een overzicht van de GOUDreserves en valutareserves van alle landen van begin 2000 tot en met het derde kwartaal van 2015. Dat maakte ons nieuwsgierig, want hoeveel GOUD ging er gedurende deze periode ongeveer van Westerse centrale banken naar andere landen?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 december 2015

Er wacht een gigantische rally in GOUDmijnaandelen: deze 2 grafieken bewijzen het

Door de daling van de energiesector staan de grondstofaandelen op een historisch dieptepunt. De huidige neerwaartse cyclus is nog vele malen erger dan de laatste keer dat grondstoffen volledig onderuit gingen in 1999-2000. En het is niet alleen de energiesector die crasht. Maar ‘what comes down, must go up’.

Op onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat de gewone aandelenmarkt dit jaar een parabolische stijging inzette tegenover grondstoffen. En zoals dat op de financiële markten ALTIJD gaat, wordt een parabolische stijging ALTIJD gevolgd door een forse daling.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 14 december 2015

Beleggen in GOUDmijnen 2015: -21%

De aandelenkoersen van de grootste GOUDmijnen zijn dit jaar extreem volatiel geweest. Een GOUDmijnen zag de koers zelfs.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$