Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1241 tot 1245
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 december 2015

Rick Rule: “De zilverkoers gaat manisch bij de volgende stierenmarkt”

Hoe zwaarder de berenmarkt, hoe sterker de volgende stierenmarkt. Dit geldt zeker voor grondstoffen. Wanneer de berenmarkt zo lang en zo diep is als de huidige bij veel grondstoffen, wordt het aanbod vernietigt. Dat aanbod heeft bij een nieuwe stierenmarkt veel tijd nodig om terug te herstellen, vandaar de zeer sterke stierenmarkt die volgt op een diepe berenmarkt.

Op de vraag of GOUD en zilver al aan een bodem bezig zijn, heeft Rick Rule echter een negatief antwoord. De Amerikaanse dollar en de Amerikaanse overheidsobligaties zijn nog veel te sterk om de koers van GOUD en zilver terug substantieel te zien stijgen.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: dinsdag 1 december 2015

Rabobank: GOUDprijs gaat naar $500

De GOUDprijs zal de komende jaren verder dalen tot $500 per troy ounce, dat beweert Han Dieperink als hoofd beleggingen van de Rabobank. Volgens hem was GOUD een zeepbel en zien we nu het leeglopen van die bubbel. Volgens de analist van de Rabobank moet de prijs van GOUD naar de $500 per troy ounce zakken, voordat het weer koopwaardig wordt. Dat is ruim een halvering ten opzichte van de actuele GOUDkoers. “Mensen kunnen veel makkelijker hun geld in Bitcoins stoppen“, zo grapt Dieperink.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Zilverprijs: grafiek toont potentieel

Er staat iets te gebeuren op de zilvermarkt de komende maanden. Er zijn verschillende indicatoren die wijzen op een bodem van de GOUDvergelijken.nl//kopen/1-troy-ounce-zilver-maple-leaf-munt" title="Zilverprijs" alt="Zilverprijs">zilverprijs. En zoals dat in het verleden steeds het geval was, eens de zilverprijs begint te stijgen, kan het hard gaan.

Om te beginnen is de particuliere vraag naar zilver hoog. De US Mint is de benchmark voor de vraag naar fysiek zilver voor de gewone belegger. Deze grafiek toont het potentieel van de zilverprijs. In de eerste 10 maanden van 2015 was de vraag bijna even groot als andere jaren gedurende de volledige 12 maanden.

2015 zal dus ongetwijfeld een nieuw recordjaar worden.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 30 november 2015

GOUDprijs naar $500 volgens Rabobank

Volgens de Rabobank is GOUD een bubbel die implodeert. De bank voorziet...

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 30 november 2015

Kijktip: De geheime wereld van GOUD

Vanavond om half negen wordt op nieuwszender RTL-Z de documentaire ‘De Geheime Wereld van GOUD’ uitgezonden. Volgens de aankondiging gaat de documentaire in op de bijzondere aantrekkingskracht die het edelmetaal heeft op de mensheid en op de rol die het speelt (speelde?) in het monetaire systeem.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$