Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 1241 tot 1245
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 december 2015

Ook op EBay recordverkopen edelmetalen

Kerst staat voor de deur. Maar voor die tijd moeten eerst nog de kerstinkopen worden gedaan.

In plaats van het gebruikelijke speelgoed ziet EBay iets anders dat dit jaar erg goed verkoopt: edelmetalen.

EBay geeft aan dat per dag vaak tussen de $1 a $2 miljoen aan edelmetalen verhandeld wordt op haar platform, richting de feestdagen pieken die aantallen. Op donderdag bood de online marktplaats een deal aan op GOUDstaven en verkocht daarmee zo’n $1.000 aan GOUD per minuut.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 december 2015

GOUDschat van 17 miljard: niets dan leugens!

Voor genuanceerde informatie over GOUD moet je niet aankloppen bij de traditionele media. Dat wordt nog maar eens bewezen in de berichtgeving rond een “recent gevonden GOUDschat van 17 miljard euro”.

De kranten stonden er gisteren vol van. Onderzoekers zouden voor de kust van Colombia een drie eeuwen oud scheepswrak gevonden hebben. Aan boord: 11 miljoen GOUDstukken en 200 ton smaragden.

De krantenredacties kopieerden het persbericht zonder enige kadering van de feiten. Waar zij stopten met werken, zijn wij begonnen en we ontdekten het volgende.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 8 december 2015

India wil import 24 karaat GOUDen sieraden verbieden

India overweegt de import van 24 karaat GOUDen sieraden te verbieden, zo schrijft Reuters. GOUD wordt als sieraad ingevoerd tegen een veel lagere heffing van twee procent, om vervolgens omgesmolten te worden tot GOUDbaren en GOUDen munten. Op deze manier loopt de regering veel inkomsten mis.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 8 december 2015

Spanje wil akkoord met Colombia over GOUDschat

Spanje wil in het geschil over de eigendomsrechten van de GOUDschat in het wrak van het galjoen San José een consensuele overeenkomst met Colombia sluiten. Minister van Buitenlandse Zaken José Manuel García-Margallo onderstreepte echter tegelijkertijd dat Madrid de eigendomsrechten claimt. "Dit was een staatsschip, en het is van de staat, onder wiens vlag het voer", zei de minister vandaag aan het persagenstchap Efe in Alicante.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 7 december 2015

GOUDreserves China hard toegenomen in november

De GOUDreserves China zijn in november sterk gegroeid. De Chinese GOUDvoorraad bedraagt nu 1744 ton waarmee China in de buurt komt van...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$