Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 126 tot 130
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

Bitcoin blijft de gemoederen bezig houden

Hoofdonderzoeker Tom Lee, van Fundstrat Global Advisors, is de eerste grote Wall Street strateeg die een flink hogere prijs voor Bitcoin in het verschiet ziet. Ook meent hij dat de interesse voor cryptomunten ten koste gaat van de interesse in GOUD.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

Russische bank verkoopt GOUD op Shanghai Gold Exchange

De Zwitserse afdeling van het Russische Sberbank is deze week begonnen met de verkoop van GOUD via de Shanghai Gold Exchange (SGE). Vorig jaar september kreeg deze bank een vergunning om het edelmetaal via dit platform aan te bieden en deze maand vond de eerste uitlevering plaats. Dit jaar wil de bank in totaal 5 tot 6 ton GOUD verkopen via de SGE.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Geen ‘fat finger’ bij GOUD

Wanneer de prijs van een bepaald financieel actief in een mum van tijd en zonder enige concrete aanleiding lager duikt, spreekt men van een ‘flash crash’.

Deze flash crashes kunnen overal voorkomen: bij individuele aandelen, op indexniveau, op de valutamarkten en ook bij de grondstoffen. Zelfs bij crypto-currencies als bitcoin en ethereum zijn deze de jongste tijd schering en inslag.

We willen het even hebben over de meest recente flash crash bij GOUD.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

GOUDbugs haken (eindelijk) af

Waar het tegenwoordig minder florissant aan toe gaat, is de GOUDmarkt. De prijs van GOUD zakte in de afgelopen dagen door een technisch steunniveau, en meteen ging GOUD door het figuurlijke putje.

De zoveelste keer. De constante teleurstelling begint zwaar te wegen op de stemming, van de ‘GOUDgemeenschap’. Beleggers in GOUD, die al jaren wachten op de uitbraak, zijn het wachten stilaan zat.

We kregen in de voorbije dagen diverse teleurstellingen te lezen in de mailbox, zoals de onderstaande:

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

UBS ziet GOUDprijs op 1200 dollar als goed instapmoment

Het Zwitserse UBS raadt haar klanten aan GOUD te kopen als de prijs verder zakt tot ongeveer $1.200 per troy ounce. Analist Wayne Gordon verwacht dat de reële rente op korte termijn zijwaarts zal bewegen, waardoor de GOUDprijs rond het huidige prijsniveau van $1.200 tot $1.300 per troy ounce zal blijven schommelen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$