Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 126 tot 130
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Duitse Bundesbank beëindigt repatriëring GOUDvoorraad 3 jaar eerder dan voorzien

Eind 2012 kondigde de Duitse centrale bank, onder druk van de publieke opinie en de Duitse Rechtbank der Auditeurs, aan dat ze de helft van hun GOUDvoorraad in eigen land wilde huisvesten tegen 2020. Uit recente cijfers blijkt dat de Bundesbank reeds 3 jaar eerder klaar is dan voorzien, enkel uit Parijs dient nog wat GOUD naar Duitsland te vertrekken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Chinese GOUDvoorraad blijft aangroeien

De buitenlandse muntreserves van China daalden in januari sterker dan verwacht waarbij het niveau van 3 biljoen USD niet meer werd gehaald. Dit voor het eerste in zes jaar, dit ondanks de pogingen van de overheid om het wegvloeien van buitenlandse deviezen te beperken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

De miljardair die GOUD dumpte voor de verkiezing van Trump, koopt nu opnieuw

Stanley Druckenmiller is een van de grootste beleggers. De naam is misschien minder bekend, maar de miljardair verdiende al fortuinen voor zijn klanten en voor zichzelf. Vlak voor de verkiezing van Donald Trump verkocht hij al zijn GOUD nog. Dat was een zeer goede call. Nu stapt hij terug in om diverse redenen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Zwitserland: Knooppunt van internationale GOUDmarkt

In 2016 vertegenwoordigde de export van GOUD meer dan een kwart van de totale export, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. Daarmee is GOUD na chemische en farmaceutische producten het tweede belangrijkste exportproduct van Zwitserland. Dat zou je niet weten als je het jaarlijkse rapport van de douane leest, want daar is de handel in GOUD bewust weggelaten uit de berekening.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Beleid Trump stuwt GOUDprijs omhoog

Het is inmiddels een waarheid als een koe. Het beleid van de nieuwe president van de Verenigde Staten zorgt voor schokgolven. Geen enkele sector of segment van de economie lijkt ervoor gespaard te kunnen worden. Dat geldt ook voor GOUD. Het vooruitzicht van een mogelijk protectionistisch beleid op economisch gebied, maar ook politiek gevoelige thema’s als een stop op immigratie zorgen voor groeiende onzekerheid in de markt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$