Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 1256 tot 1260
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 3 november 2015

Venezuela zit door zijn reserves, verkoopt zijn GOUD

Venezuela, het land met de grootste oliereserves ter wereld, is bijna bankroet en moet zijn GOUDvoorraden verkopen om zijn rekeningen te kunnen betalen. Financiële analisten voorspellen echter dat Venezuela volgend jaar zijn schulden niet meer kan afbetalen als de regering geen drastische besparingen doorvoert.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 3 november 2015

Ron Paul: “Federal Reserve heeft de controle verloren”

Simon Black van Sovereign Man sprak onlangs met oud-congreslid Ron Paul over de onmacht van centrale banken en het vastlopen van een geldsysteem dat gebaseerd is op steeds meer schulden. In het gesprek van ruim een kwartier legt Ron Paul uit dat het geldsysteem compleet ontspoord is nadat in 1971 de koppeling tussen de dollar en GOUD werd losgelaten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 november 2015

BP: Oliereserves zullen tegen 2050 nog steeds pieken

De olie geraakt binnen enkele decennia op, dat is het één van de argumenten die men ons vaak probeert te doen geloven. Volgens data van BP zou er tegen 2050 echter nog steeds 20x zoveel reserves aanwezig zijn als we nodig zouden kunnen hebben.

Nog niet zo lang geleden voorspelden wetenschappers en economen een tijdperk van grote tekorten aan grondstoffen, in het bijzonder aan het zwarte GOUD uit het Midden-Oosten welke in één beweging mee de hoge prijs voor olie moest verklaren. De bewezen reserves zouden onvoldoende zijn om de wereldwijde groei te kunnen bijhouden en de olieprijs zou nog gemakkelijk kunnen verdubbelen in prijs.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 2 november 2015

Tegenlicht: Het Bitcoin evangelie

Wat als wij zonder banken zelf geld zouden kunnen creëren? Geld dat niet te vervalsen is, in waarde niet áf- maar juist toeneemt en zonder transactiekosten wereldwijd kan worden verstuurd. Het bestaat en wordt door sommigen ook wel gezien als de digitale versie van GOUD: Bitcoin

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 31 oktober 2015

Newmont Mining ziet GOUDproductie met 16% stijgen

De tweena grootste GOUDmijn ter wereld heeft de productie met 16% zien stijgen. De aandelenkoers steeg flink met.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$