Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 1261 tot 1265
Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 10 september 2015

Analyse: Leverage GOUD Comex naar nieuw record?

Wie de laatste berichten op Zero Hedge leest krijgt de indruk dat de Comex op instorten staat, omdat het aantal claims op GOUD ten opzichte van de fysieke GOUDvoorraad in de kluizen van de Comex in zeer korte tijd naar een recordhoogte gestegen is. Voor elke troy ounce fysiek GOUD circuleren inmiddels 228 claims op een troy ounce GOUD. Maar welke conclusies moeten we hieraan verbinden? Lees onze analyse op Hollandgold.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 10 september 2015

Grootste GOUDbeurs ter wereld op rand van faillissement

Het belang van fysiek GOUD te kopen wordt meer dan eens in de verf gezet door specialisten, van Maarten Verheyen tot Peter Schiff. Vandaag wordt nog maar eens duidelijk waarom…

Want de fraude in de GOUDmarkt is hallucinant! Met zogenaamd papieren GOUD wordt gesjoemeld als nooit tevoren. Een misdaad die gebeurt bij klaarlichte dag, want de daders zetten alle details zomaar op hun website.

We hebben het over de COMEX, de grootste GOUDbeurs ter wereld. Deze beurs bewaart het GOUD van verschillende grote beleggers en terwijl het GOUD in de kluis ligt verhandelen deze beleggers de GOUDcertificaten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 september 2015

GOUD is het centrum van de monetaire wereld waar alle andere munten rond bewegen”

Het idee dat de prijs van GOUD enkel wordt uitgedrukt in Amerikaanse dollar, is verkeerd. Dit is een van de grootste monetaire globale misvattingen. GOUD is namelijk het goed waar de meeste vraag naar is in heel de wereld. Iedere gram GOUD die er bestaat, behoort toe tot iemands bezit ongeacht de munt waarmee deze persoon betaalt. GOUD is universeel onmisbaar, aldus Hugo Salinas.

Iedere gram GOUD die wordt gemijnd, vindt direct een koper. Zo zou er reeds 175.000 ton GOUD gemijnd zijn doorheen de geschiedenis en al dit GOUD behoort toe aan iemand, iemand die dit GOUD ook echt wil bezitten.

Zo zegt Salinas:

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 8 september 2015

GOUDreserves China groeien 16 ton in augustus

De Centrale Bank van China heeft in augustus weer GOUD opgekocht. In totaal kocht de PBOC 16 ton GOUD. De totale GOUDreserves staan nu op....

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 7 september 2015

Rosneft ziet geen brood in samenwerking met Opec

Rusland slaat niet de handen ineen met oliekartel Opec om het overaanbod van olie in te dammen.

Dat zegt bestuursvoorzitter Igor Sechin van de Russische oliegigant Rosneft maandag.

Volgens Sechin heeft de Opec Rusland een lidmaatschap van het kartel van olie-exporteurs aangeboden, maar volgens de topman is de "GOUDen periode" van Opec voorbij.

''De Russische olie-industrie is in private handen, met een groot aantal buitenlandse aandeelhouders. De Russische overheid kan de sector niet sturen zoals een Opec-land dat wel kan'', aldus Sechin. Rosneft is zelf voor een vijfde in handen van het Britse BP.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$